Lányok, nők segítség? SOS?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kellemetlen dologról szeretnék kérdezni, tanácsokat kérni.
Lassan 3 hónapja szenvedek a női nemiszervemmel. Ég, fáj és viszket, illetve nagyon vörös is. Alig tudok ülni, aludni rendesen tőle. Voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi komolyat, csak gombás v bakteriális fertőzést, amire kaptam gyógyszert, krémet is. Egy hétig kellett szednem, de semmit nem változott. Belső részen nincs panaszom, többnyire a kis és nagyajkak, plusz a vagina bemeneténél nagyon kellemetlen már.
Mit ajánlotok?
Próbáltam kamilla fürdő, illetve Canesten krém, de eddig nem sokat segített.
Mit tudnék még csinálni, hogy jobb legyen?
Dokihoz menni nem látom értelmét, hiszen azt mondta, semmi nőgyógyászat dolog nincs.
júl. 4. 09:21
11/11 anonim válasza:
Nekem 4 hónapja van,hogy menszi közben fertőzést,gyulldast kapok.Orvosnal voltam vle.Ksptam gyógyszert,kúpot,elmúlt.Majd menszikor újra előzött.Meg eredményem kb 2 hét mire megjon.(rakszures)Most újra kínlódás mert elmúlt,de megint van folyasom sárgás, néha kicsit zöldes.A betét már elején irritált így kentem most meg már folyasom van újra.Mar megorulok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!