Ha szüz vagyok, a hüvelykúp átszakítja a szüzhártyát? Meg egyáltalán még sose csináltam ilyet, tampont se merek nagyon használni. 17L
Figyelt kérdés
aug. 12. 10:14
1/11 Metionin válasza:
A szűzhártyán eleve van egy lyuk, amin a vér és a folyás is kijön. A tampon sem szakítja át, a kúp sem fogja.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom. Csak nem akarok ott tapogatozni, fogdosni, meg keresgélni, mert undi. Csak muszáj lesz, de minél gyorsabban és egyszeruen tul akarok esni rajta, remélem nem fogok bénázni 😭
aug. 12. 10:19
3/11 anonim válasza:
Nem fogja átszakitani!
Finoman csináld kicsit vizezd be az ujjad.
4/11 Metionin válasza:
Nem kell tapogatózni meg keresgélni. 1 ujjal feltolod és kész. Egy része ki fog folyni később, attól ne ijedj meg, rakj be egy tisztaságit.
5/11 anonim válasza:
Nem fogja, viszont én csak azt nem értem, hogy mi van akkor, ha esetleg mégis átszakítja? Miért olyan fontos kérdés ez?
7/11 anonim válasza:
Használhatsz nyugodtan tampont is, nem attól leszel "nem szűz"
8/11 anonim válasza:
99% nincs is már ép szűzhártyád, akkor meg mi a gond?
A legtöbb nőnek már rég "átszakadt", mire az első aktusra sor kerül, akkor is, hogyha életében semmit nem dugott fel.
9/11 anonim válasza:
#8as, ez hülyeség. Max nagyon kemény torna vagy lovaglás esetén, de sima hétköznai életet élve nem szakad át...
Kérdezeő, nincs ebben semmi undi, feltolod az ujjaddal, amelyikkel úgy érzed kényelmes. Ezek a kúpok eleve síkosak és kicsik, úgy bemegy, hogy észre se veszed.
10/11 anonim válasza:
9-est ne pontozd le, mert semmi rosszat nem írt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!