Xilox hatása a menstruációra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja pontosabban 5 napja késik a menzeszem. Sajnos z utóbbi. Időben nagyon fájt a fogam, orvoshoz nem tudtam menni nyaralás miatt. Rengeteg xiloxot ittam meg, volt h 1 éjszaka alatt 4et is a fájdalom elviselhetetlen volt. Egyébként fogamzásgátlót szedek, de volt két nap amikor kimaradt de az egyiket pótoltam is.. Szóval mindig este szedem be, és egy nap teljesen kimaradt és a következő nap is, amit másnap reggel pótoltam.. Ez idő alatt nem voltunk együtt a párommal, csak utána.. Szóval tudom hogy ezis benne van a pakliban, de bízom benne hogy csak a rengeteg xilox az oka..aug. 11. 14:33
1/2 anonim válasza:
A készítmény betegtájékoztatója szerint az ajánlott napi adag 1 tasak. Ez elég nagy túladagolás. Örülj, hogy nem lett komolyabb bajod, ha egy fájdalomcsillapító nem elég hatékony másik fajtát kell bevenni, de nem szabad az adagot ennyivel túllépni! A fogamzásgátló valószínűleg semennyire nem véd ebben a hónapban ezek után, a terhesség esélye is megvan (amellett, hogy a gyógyszer mellékhatása is lehet). Tesztelj minél előbb, itt nem látunk beléd!
2/2 A kérdező kommentje:
3 tesztet csináltam már és mindhárom negatív. És még mindig semmi.... De még egy pici görcs sincs, se mell feszülés.. Kezdek tényleg aggódni. De orvoshoz jutni is egy örökkévalóság. Szeptemberre kaptam időpontot 😓
aug. 16. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!