Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » XILOX, CATAFLAM vagy CATAFLAM...

XILOX, CATAFLAM vagy CATAFLAM V 50 az erősebb fájdalomcsilapító?

Figyelt kérdés
Menzesz görcsre kellene...köszi
2011. jún. 27. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
A Xilox marhaerős. Csak vigyázz, nehogy túladagold. Én egy kis zacsival szoktam bevenni egy nap, ha nagyon görcsölök. Hangsúly a "nagyon"on, általában bírni szoktam az iramot.
2011. jún. 27. 16:05
 2/8 A kérdező kommentje:
basszus bevettem egy normál kis tasakkal és nem hatott...:( áhh és nagyon szokott..én a nagyonon azt értem hogy fel se bírok állni...
2011. jún. 27. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Cataflam és Cataflam V50 ugyanaz, csak az egyik drazsé, a másik vízoldékony tabletta. Gyakorlatilag nincs különbség, a drazsé is szétesik a gyomorban legfeljebb 15 perc alatt (de általában sokkal kevesebb), a V50 a nyelési nehézségekre lett kitalálva.

A Xilox sem gyenge, abból is mehet napi 2x1, de ezek vénykötelesek, az orvosod nem mondott semmit, amikor felírta?

2011. jún. 27. 18:21
 4/8 A kérdező kommentje:
anyunak írta ki és mondta hogy a lányának fáj a hasa nagyon és a doki azt mondta cataflamból 2x xiloxból 1x egy nap de egyik sem hat....
2011. jún. 27. 18:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Esetleg valami erősebb, vényköteles simaizomgörcsoldót?

Nőgyógyászhoz kellene elmenni a panasszal, mondhatunk itt akármit, de ez a mértékű görcsölés nem normális. 2 Cataflam a legtöbb emberre már lórúgásszerűen hat.

2011. jún. 27. 18:30
 6/8 A kérdező kommentje:
voltam és olyan gyenge sz..gyógyszert írt fel hogy áh...még szinte jobban fájt..vmi M betűs
2011. jún. 27. 18:36
 7/8 A kérdező kommentje:
és sárga dobozos...
2011. jún. 27. 18:36
 8/8 A kérdező kommentje:
ja és most a fog.gátlónál tartok a doki azt mondta jo lesz...még csak egy levelet szedtem...talán enyhébb
2011. jún. 27. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!