Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákszűrés után alhasi fájdalom...

Rákszűrés után alhasi fájdalom, görcs normális?

Figyelt kérdés

Múlthéten szerdán voltam rákszűrése , szombat este elkezdett görcsölni a hasam alja mintha megakarna jönni de az lehetetlen mert két hete múlt el.

Ez az alhasi fájdalom még megvan, most is elkezdett fájni. De szombat vasárnap eléggé görcsöltem.

2024. aug. 6. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Hüvelyfertőzés, esetleg durva doktor. Fordulj orvoshoz.
2024. aug. 6. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
1-2 napig igen (enyhe alhasi vagy hüvelyfájdalom, pecsételés, enyhe vérzés), de ennyivel utána nem.
2024. aug. 6. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
A durva doktor hatása hamarabb előzött volna. Reméljük nem pont az orvosnál kaptál el valami nyavaját. Mondjuk ennek kicsi az esélye akkor is, ha valami harmadik világbeli kókler.
2024. aug. 7. 05:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez volt az elso rakszuresem nem tudom amiatt lehet e?

21-en kell vissza mennem hozza eredmenyert

2024. aug. 7. 07:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, biztosan nem azért fáj mert ez volt az első.
2024. aug. 7. 07:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert gondolkodtam, hogy felfazas lehet e mert nyilallt neha a derekamba jobb oldalra meg sokat kell pisilni is
2024. aug. 7. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Sürgősen menj orvoshoz! Legjobb az urológiai. Lehet már kezd komplikálódni, és úgynevezett felszálló fertőzés alakult ki
2024. aug. 7. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!