Menstruáció előtt ti is kívánjátok az édességet,szénhidrátot? Diéta alatt,hogy tartjátok be?
Mikor hogy, mikor mit. Volt rá példa, hogy sósat, fűszereset kívántam. Összezabáltam csipszet, de azokban a napokban a kajám zöme a rózaszín csomagolású sajtos Buldak tésztából állt, plusz sajttal, olívával, apróra vágott kígyóubibal és sonkával, a végén pedig köré kb 8 koktélparadicsomot... aztán utána ettem még valamit.
De zömében a krémes állagú dolgokat kívánom (így született, hogy egy 5 db-os csomag kindertejszeletből egyetlen szendvicset csináltam. Leszedtem a piskótát és egymásra raktam, csak a két felső résznek hagytam meg. Annál krémesebb élményt egy cukrászdai krémes sem nyújtott (és olcsóbban is jön ki...).
Ha valaki normálisan tartja a diétáját, egy vagy néhány naptól nem vész el semmi. Lehet szenvedni is, de minek.
Teszem hozzá, olyan munkahelyem van, ahol állandóan mozgásban vagyok (vendéglátás), tehát zömében mindig le is mozgom, ennél jobb fogyás pedig nincsen... De amikor nem itt dolgoztam, akkor sem voltam hajlandó lemondani ezekről a napokból, ha ŐRÜLTEN kívánós voltam rá. Gondoltam, nem, akkor sem. Ja, aha, aztán a második nap éjjelén felöltöztem és (bérlet nélkül nyilván csak így) lesétáltam három megállót a legközelebbi éjjel-nappaliig, hogy vegyek tejszeletet, de akkor már vettem eperkrémes csokit, egy szendvicset, kakaót és tonhalat is... Mindegyiket megettem. Ha nem őrülten vagyok kívánós, egyszerűen nemet mondok rá és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!