Normális ez menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kedden jött meg a menstruációm, mára már nem olyan erős, első két nap szokott kemény lenni.
Eléggé levert vagyok, hőemelkedésem is van (ez néha előfordul menstruációnál nálam), gyengének érzem magam, fejem is fájdogál, nem erősen de azért érzem.
Ugye ez a menstruációm miatt van? Azért zavar ennyire, mert hetfőn megyünk nyaralni és nem akarok addigra lebetegedni, ha esetleg arról lenne szó, de legtöbben azt mondják csak a menzesz miatt van.
Nem tudom mennyire játszhat közbe a vashiány, háziorvosom megjegyezte, hogy nem egészséges, hogy olyan erős a menzeszem, hogy vashiányos leszek. (A vérvételem pont menstruációm vége utáni nap történt). Tegnap kezdtem szedni vastablettát.
Válaszokat előre is köszönöm, szép estét nektek!😊
aug. 1. 21:20
1/3 anonim válasza:
Helyedben holnap elmennék orvoshoz. Jobb lenne tudni mi bajod lehet, és felkészülni orvosi tanáccsal, gyógyszerrel, mint nyaralás közben, idegen helyen lerobbanni.
2/3 Metionin válasza:
Lehet, hogy lappangott benned valami betegség és mivel menstruáció idején az immunrendszerünk is gyengébb kicsit, most kijött. A vashiány is gyengíti a védekezőképességet.
3/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a melegtől van.. az emberből sokat kivesz. Viszont szerintem egy orvost kérdezd meg róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!