Más is grimaszol, görnyed, fogszorít amíg görcsöl?
Figyelt kérdés
Gyógyszer hat, de addig nagyon fáj. Hogy lehet így dolgozni? Én el nem tudom képzelni.júl. 29. 11:37
1/4 anonim válasza:
Nem, én sámán dalokat éneklek és csapkodok a karommal, mint egy kretén strucc.
Szerinted??? 😑
2/4 anonim válasza:
Beveszem a gyógyszert a görcsök ELŐTT - azaz ébredés után rögtön - és nincs ilyen gondom 😉😁
Nem kell ehhez diploma.
3/4 A kérdező kommentje:
Én azért nem veszem be előre! mert nem mindig görcsölök ennyire. Akkor meg minek szedjek gyógyszert.
Előbb talán tudni kéne mindent, mielőtt beszólsz csillagvirág.
júl. 29. 14:05
4/4 anonim válasza:
Pedig nekem is ez volt a trükköm kamaszkorom óta, mikor éreztem, hogy megjön, és elkezd picit fájni, azonnal bekaptam a gyógyszert, és akkor nem jöttek a görcsök. És volt nálam gyógyszer, ha éreztem délután, hogy múlik a hatása, akkor azonnal újra bevettem. A frank próbálgatta, hogy na, most vajon fog-e fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!