Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hova menjek tovább?

Hova menjek tovább?

Figyelt kérdés

Pénteken voltam nőgyógyásznál amiatt, mert faj az alhasam. Egész hétvégén görcsölt, ma is ugyanúgy. Nem folyamatos, hanem időszakos.

Megvizsgált, de csak kézzel, más nem volt, még egy UH sem.

Középidőben vagyok, elvileg pénteken volt ovuláció.

Következő időpont augusztus közepe lenne. Magánba nem tudok menni, mert most rengeteg volt a kiadás..

2024. júl. 22. 19:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy van IR és pajzsmirigy alulmukodes is. Sok tünetem van.. szőrösödés, pattanásos bőr, késni is szokott, diéta ellenére is stagnál a súlyom.
2024. júl. 22. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Mi a kérdés? Nem ismerjük a körülményeket. Gyereket tervez?
2024. júl. 22. 19:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Mivel görcsöl, fáj a hasam szeretnék utánajárni, hogy mi lehet az oka, mert rettenetesen zavar. Nem tervezek gyereket. De ezt a kérdést utálom, mert ha az rá a válasz, hogy nem akkor mindenki azt mondja, hogy akkor még ráérek és lekoptatnak.

Félek attól is hogy komolyabb bajom van. Egy honapja arra keltem hogy olyan szinten begörcsölt jobb oldalt a hasam, hogy azt hittem vakbél.. rosszul lettem, hánytam is a fájdalomtól..

2024. júl. 22. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy a petefészkedben több cysta is található, ami jellemző az IR-re és a PCOS-re. Ez miatt fájhat a hasad. Mindenképpen rá kéne nézni UH-val. Legjobb lenne hüvelyi UH. Talán menj el az állami rendelőben másik orvoshoz, remélhetőleg ránéz. Esetleg kérjél a háziorvosodtól beutalót nőgyógyászatra, amire ráírja iránydiagnózisként kérdőjelesen azt, hogy ovarium cysta.
2024. júl. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!