Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet terhesség vagy más...

Lehet terhesség vagy más probléma áll a háttérben?

Figyelt kérdés

1 éven keresztül estelle fogamzásgátlót szedtem. 4 hónapja hagytam abba szedést. Márciusban hagytam abba,azóta áprilisban illetve másjusban menstruáltam. Viszont azóta egyáltalán nem akar megjönni. Azt leszögezném 4 hónapja nem voltam férfivel,tehát utána megjött még.

Júniusban egyáltalán nem jött,meg ebben a hónapban sem jött még,borzasztó hányingerem van egésznap. Nincs kedvem enni,kifordul a számból az étel. Nem esik jól semmi,alig eszek egésznap. Görcsöl is egésznap. Bő fehér/átlátszó folyásom van,3 hete. Tényleg szinte ömlik,de menstruáció nincs. Ez mitől lehet. Nem hinném hogy terhesség. Nem élek szexuáls életet 4 hónapja. Viszont eddig vártam-vártam hátha megjön nem kértem időpontot nődokihoz. Vérvételen pedig már voltam,elvileg rendben van.

2024. júl. 22. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szexeltél, lehetetlen.

De terhességi tesztről még soha sem hallottál?

2024. júl. 22. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Hallottam. Csak olyanról is hallottam már hogy nem vette észre a csaj hogy terhes mert az elején menstruált.
2024. júl. 22. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Eddig nem csináltam tesztet mert vártam hogy megjön
2024. júl. 22. 13:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert a végén már elég hiányosan szedtem a gyógyszert
2024. júl. 22. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálj tesztet - biztos ami biztos, de a dokihoz jelentkezz be!

Rajta kívül kevesen tudnának ezekre válaszolni!

2024. júl. 22. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!