Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 45 éves vagyok, ebben a...

45 éves vagyok, ebben a hónapban július 1-2-3 -án gyenge, rózsaszínes vérzésem volt, aztán újra július 8- tól,12- ig ugyancsak gyenge rózsaszínes, ma július 20 megint gyenge rózsaszínes vérzésem van. Szerintetek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
El fog maradni a vérzésem? Volt már valakinek ilyen? Fél éve munkahelyet váltottam, eléggé kemény, fizikailag megerőltető. Talán ettől lehet?

júl. 20. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Klimax?
júl. 20. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges.
júl. 20. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Szedsz valamilyen gyógyszert? A fizikai munkát én nem gondolom kiváló oknak. PMS tünetekkel mi s helyzet?

Szültél már? Picit korai lenne a menopauza szerintem

júl. 21. 06:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert, pms tünetek nincsenek. Menstruáció előtt sosem fájt semmim, abból tudtam, hogy meg fog jönni hogy kívánom a csokit, és egy kicsit érzékenyebb,sírósabb vagyok minimálisan. Igen, szültem. Kétszer huszonévesen.
júl. 21. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező mi volt nálad? Kiderült a gond?
okt. 19. 10:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak júliusban volt ez az össze - vissza vérzés, augusztusban már rendesen megjött, szeptemberben sem volt gond.
okt. 23. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!