P4-es lett rákszűrés eredményem Július 5.én műtenek . Kinek hogy sikerült a műtét azután már minden rendben lesz? Ki mennyi idő után jött helyre ?
Nekem P3 volt és műtöttek vele 4 éve. Egy hétig kellett pihenni, nem lehetett semmit sem felemelni 2-3 hétig, ami 1 kg-nál nehezebb volt. Nyomattam magam vitaminokkal már jóval a műtét előtt is. Az első menstruáció a műtét után felért egy kínzással, de azóta szerencsére semmi baj nincs. Utána én 3 havonta jártam rákszűrésre, aztán 6 havonta, most már csak évente.
A műtét után azt hiszen kell még várni az eredményre, szövettanra, de ha jó az orvosod, akkor úgy nagyjból megtudja mondani, hogy sikerült-e és lesz egy kontrollvizsgálat a műtét után.
Sok szerencsét és jobbulást kívánok :)
Mi újság Veled?
Nekem is hasonló a helyzetem. Kolposzkópiát csinált a doki, ami nem lett jó, most várok a conisatio műtétre.
A szövettan jó lett? Vagy az még nincs meg?
Nekem is annyit mondott a doktornő, hogy az oltást vegyem fel, ha jó lesz a szövettan. Ha nem lesz jó, akkor teljes méheltávolítás.
#2.
Jaj, de jó! Hála az égnek! 🙏 Én is túl vagyok a műtéten, nekem is jó lett a szövettan.
#2.#4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!