Hajni5 kérdése:
Június 24én volt utoljára meg július 26án kellett volna megjönnie.nem merek tesztet venni mert sok csalódás volt.tünetnek csak a fáradékonyság és hogy ennék akkor is amikor nem szoktam.szerintetek mikor merjek tesztelni?kíváncsi vagyok de nem merek
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 09:07
1/5 A kérdező kommentje:
Illetve a sűrűn kellő pisilés van még mint tünet.dolgok amilet megkívánok pl sárga dinnyét tegnap
2022. aug. 1. 09:24
2/5 anonim válasza:
A Rossmannban most 399ft-ért 2 tesztcsíkot kapsz. Én már tesztelnék.
3/5 anonim válasza:
Akkor ne vegyél tesztet, hanem stresszelj feleslegesen, hogy jaj lehet mégsem jött össze.
4/5 anonim válasza:
Ha késik akkor a tesztnek már ki kellene mutatnia. Már nem tudod befolyásolni azt, hogy júliusban sikerült e teherbe esni vagy sem. Nem gondolkoznék ezen, meg a csalódáson sem, mert ha gyereket terveztek akkor minden hónap számít. Ha nem sikerült el kell engedni és a következő hónapban bízni, ennyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.pozitiv teszt lett az eredmény.
2022. aug. 2. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!