Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinaljak ha annyira...

Mit csinaljak ha annyira gorcsol a hasam a menszitol hogy majd meghalok?

Figyelt kérdés
Vettem mar be tobb fajdalom csillapitot is de 3 ora eltelt es semmi hatas. Tufom ez a noknel igy van faj , de hath valamitil jobb lesz. Semmi etvagyam nincs mar 5szor hanytam is nem tudom mit csinakjak. (A gyogszert nem hanytam ki es nem eh gyomorra vettem be)

júl. 12. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez már túlzás. Menj el valami dokihoz. Nekem is van, hogy nagyon fáj, de hányni még sosem hánytam.
júl. 12. 00:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem normális a nőknél, menj el orvoshoz kivizsgálásra. Lehet, hogy endometrózis, vagy adenomiózis, vagy valami más komoly probléma, ez nem játék.

Addig ne tágíts, amíg egy orvos komolyan nem vesz, és teljesen kivizsgál. Az az orvos, aki erre azt mondja, hogy "nőknél normális", az kontár, már bocsi.

júl. 12. 07:59
 3/5 Sssaszem ***** válasza:
43%
Kedves Kérdező! Jobbulást kívánok! Jaj szegény. Voltál ma orvosnál?
júl. 12. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem női nőgyógyászhoz menj! Ő lehetséges, hogy érteni is fogja, amit mondasz :)
júl. 16. 09:37
 5/5 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azóta voltál orvosnál? Ha igen, mit mondott a doki?
okt. 24. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!