Mit csináljak, hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
Bármikor megvan, nem csak a hasam fáj, hanem az alatta lévő szerv is (remélem tudjátok mire gondolok). Nem tudom, mit csináljak már, nem múlik, sőt csak zsibbad.márc. 24. 10:35
1/10 anonim válasza:
Aki nem képes a hüvely vagy nagyajkak szavakat leírni, azzal rettentő nagy bajok vannak szellemileg.
A fájdalmaiddal meg keress fel egy nőgyógyászt
2/10 anonim válasza:
Nőgyógyász, simán lehet endometriózis, nekem is ezek voltak a tüneteim.
3/10 anonim válasza:
Eskü nem tudom, mire gondolsz. Sajnos anatómiából nem tanították, mi az a "has alatti szerv".
4/10 anonim válasza:
Nekem nem csak a hasam, hanem a combom a derekam es a fenekem is szokott fájni, elsőre nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget, egyébként nyugodtan keresd fel a dokit, Ő majd megvizsgál, előző válaszolokkal nem kell foglalkozni, de névnélkül nyugodtan írhatsz bármit.
5/10 anonim válasza:
1 es, fejezd be az ócsárolast, a válaszod jelenteni lehetne, ne alázzad a kerdezőt azért, mert tisztelettel szeretett volna fogalmazni!
6/10 anonim válasza:
Nem "tisztelettel" foglamazott - ilyen eleve nincs, hanem nem képes megnevezni, milyen alkatrésze fáj.
7/10 anonim válasza:
Kedves 6-os te ha egy testreszt alkatresznek nevezel akkor mennyire vagy jobb? 😂
8/10 anonim válasza:
Mert mindennek van neve. A kérdezö meg amit ír, abból semmi sem derül ki, hogy tulajdonképpen mije is fáj.
9/10 anonim válasza:
Ha azt mondom, a lábad egy alkatrészed vagy testrészed, az ugyanazt jelenti, legfeljebb a stílusértéke más.
Ha ahelyett, hogy azt mondanám, a lábad azt mondom, hogy az izé vagy alul lévö valami, abból nem derül ki, miröl van szó.
10/10 anonim válasza:
Méhed? Petefészkeid? Azok is a hasadban vannak, csak szólok. Hüvelyed? Nagyajkak? Gát? Látatlanban nehéz megmondani, nyugodtan írd le, hogy pontosan melyik szervedre, testrészedre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!