Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás visszatért az antibio...

Felfázás visszatért az antibiotikum beszedése után pont egy héttel. Mi lesz a következő lépés?

Figyelt kérdés
Pont egy hete éreztem, hogy fel vagyok fézva és bevettem egy adag Monuralt. Utána még 1-2 napig nem volt tökéletes, de a 3-4. napra már szinte el is felejtettem, hogy fel voltam fázva. Erre tegnap reggel megint arra keltem, hogy fáj, csíp, görcsöl. Pont ugyanúgy, mint mielőtt bevettem az antibiotikumot. Ezek szerint nem hatott? Visszamegyek hétfőn a dokihoz, de ilyenkor mit szoktak csinálni? Addig szedem az Ursinolt, de attól meg görcsöl a hasam. :(
júl. 7. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:
A Monural nem mindig elég. Nem mindig elég egy adag, egyszeri antibiotikum. Ha hozzánk jönnél, akkor kérnénk egy vizelettenyésztést és amíg az eredmény megérkezik, adnánk 5 napos antibiotikumot úgy, hogy csak azután kezdd el szedni, miután leadtad az új vizeletmintát.
júl. 7. 09:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor kb. arra számítok, hogy tenyésztés és antibiotikum.
júl. 7. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, visszatérő hólyaghurut esetén, ez a helyes.
júl. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!