Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet erősíteni a...

Mivel lehet erősíteni a mestruációs vérzésen?

Figyelt kérdés
Az orvos nem normális azt mondta örüljek neki, magánra meg nincs pénzem, de nagyon nem éri el még a 20ml sem. Még nincs gyerekem.
jún. 28. 13:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Ha valaki értelmesen eltudja olvasni a válaszokat, akkor lehet látni miért adtam ilyen választ! Semmire nem megyek a kérdés kiírásával mert nincs köztük 1 hasznos válasz sem! (az e vitamin kivételével, de persze azt le is reagáltam) Sajnos sokszor olyanok hiszik okosnak magukat akik még az alap biológiát sem tudják! ALAP!

Üzenem annak aki rátalál a kérdésre és hasonló cipőben jár, hogy beszéljen a háziorvosával mert nem biztos, hogy nőgyógyászati!

jún. 30. 13:49
 22/26 anonim ***** válasza:
11%

Hát ez a baj, hogy én (a PhDs), vagy 3x leírtam meg még valaki, hogy ez komolyabb kivizsgálást igényel, ezen holmi tippek nem segítenek.

Te szürke egerezel meg hülyének nézel mindenkit. Ordenáré az egész stílusod, olvasva is. Akármennyire is nem tetszik, vállalhatatlan ahogy másokhoz hozzá állsz. Ezen is érdemes lenne elgondolkodni, nemcsak a saját igazadat hajtogatni. Mert objektíve és szubjektíve is nagyon kellemetlen olvasni ahogy másokról vélekedsz.

jún. 30. 14:18
 23/26 anonim ***** válasza:

Az alap biológiát meg hagyd már, Te nem voltál képes válaszolni arra, hogy hány napos a vérzésed, mitől nem érzed normálisnak, amikor 20 ml nem a nagyon kevés kategória, csak nem ideális. Miutan kiderült, 1 napos a vérzésed, nyugodtan kijelenthetjük hogy kell még neked orvos, van is időpontod februárra, tudom nehéz kivárni, de erre megint csak azt tudom mondani, magánpraxisban lehet csak gyorsabban.

Sajnálom, ha ennyire nem tetszik, szerintem senki sem írt a hasznos tippek közőtt olyat, amire ennyire ki kellene akadni. Ez pedig igenis BAJ

jún. 30. 14:21
 24/26 A kérdező kommentje:

Veled én biztos nem szeretnék semmit sem megvitatni sem megbeszélni, de legfőképpen nem tanácsot kérni! Milyen stílusod van neked?

Szerintem nagyon nem vagy rendben mentálisan SEM!

Elmondtam a véleményemet és ahhoz tartom magamat!

Albert Einstein mondta:

" A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség."

jún. 30. 17:47
 25/26 anonim ***** válasza:
41%
Az egyetlen aki folyamatosan hülyét csinál magából, az te vagy.
jún. 30. 18:02
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem, nem próbálom itt kiélni magam, de abban igazad van, hogy szedtem gyógyszert depresszióra, sajnos az én életem nem alakult túl ideálisan, és nem is fog, mert az értelmi sérült húgomról nekem kell gondoskodnim ha egyszer nem lesznek szüleim. Plusz, nekem nem biztos, hogy lehet valaha is gyerekem. Biológiai oka is van, másrészt ki tudja lehet-e olyan kapcsolatom, amiben ez megvalósulhat. És amiatt sem tudok optimista lenni, mert nem egy ismerősöm járt így, azt hitték ők is 28 évesen övék az élet, de 40 évesen meg végül is egyedül vannak.

Szóval csak emiatt próbáltalak arra biztatni, hogy ha van jó párkapcsolatod és egy menthető vérzésed, akkpr hasznald ki az egészségügyi lehetőségeket mert így jobb esélyeid lesznek a terhességre később.

De már elástam magam nyilván, szóval nem cséplem a szót többé. Őszintén kívánom, hogy semmi bajod ne legyen soha, ami miatt nehéz lenne az életed.

júl. 1. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!