Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet erősíteni a...

Mivel lehet erősíteni a mestruációs vérzésen?

Figyelt kérdés
Az orvos nem normális azt mondta örüljek neki, magánra meg nincs pénzem, de nagyon nem éri el még a 20ml sem. Még nincs gyerekem.
jún. 28. 13:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Neked még az sincs!

Mi a baj azzal ha a kérdésre szeretnék választ kapni nem holmi butaságot olvasni? Mikor tanulják már meg a szürke kis egerek azt, hogy amihez nem értenek ahhoz ne szóljanak bele?

Mikor jön el az az idő, hogy mindenki magával foglalkozik és azzal, hogy tud SEGÍTENI a másiknak?

jún. 28. 15:34
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha valaki, én biztos nem vagyok egy szürke kisegér, a doktori disszertációmat írom 28 évesen, egyébként is kikérem magamnak ezt a stílust, és "abba nem szólni bele", nem pedig "ahhoz". De nem veszekedni akarok, csak nem értem, miért baj az, ha el lehet menni egy másik orvoshoz, aki esetleg jobban segít mint itt a Gyakori népe. Ha ez nem jön át, nem tudom hogy segíthetnék. Nem érdemes vitatkozni veled mert a tények sajnos nem fognak változni.

-Alapvető diagnosztikai kérdések léteznek, kellenek.

- menstruációs kehelyben mérhető a 20 ml. DE csakhogy tudd, 5-60 ml normális havi mennyiség. Ezt még gimiben tanultam, de ide is le van írva. Az átlag 30-40 ml. De még ígyis a normálban vagy benne.

[link]

Szóval ha a dokinak meg a gyakorisoknak nem hiszed el h semmi baj nincs veled, akkor tényleg mást nem tudunk mondani, mint menj másik dokihoz

jún. 28. 15:46
 13/26 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy ilyenek tanulnak eü-t. Normális vérzésem volt eddig 1 hétig tartott. Most pedig 1 napos! Egyértelmű, hogy valami nagyon nincs rendben, de gondolhattam volna, nektek mindig minden normális!
jún. 28. 15:51
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha neked nem tetszenek az egerek válasza, nem tetszik az orvosé, akkor kérdezd a nem létező istent...
jún. 28. 16:11
 15/26 A kérdező kommentje:
Maradtál volna csendben hasznosabb lett volna
jún. 28. 16:15
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Sejtettem hogy nem tudod hogy a doktori disszertáció az micsoda... nem vagyok egészségügyis. De még arra a kérdésre se sikerült válaszolnod korábban hogy hány nap a menzeszed. Az 1 napos valóban nem egészséges de ezzel akkor is el kell menned egy másik orvoshoz aki segít is. 15-nek igaza van, ki segíthetne neked, ha nem egy orvos???
jún. 28. 16:40
 17/26 A kérdező kommentje:

Kedves 17-ES!

A 15-ös válaszoló azt mondta, igaza van az orvosnak és kb törődjek bele.

Hát nem fogok beletörődni, hogy 1 hetes vérzés helyet 1 napos összesen.

Sokat itt azzal sem vannak tisztába mennyi kéne, hogy legyen miről beszélünk.

Arra gondoltam, hogy hátha valakinek van hasonló tapasztalata és tud valami tanácsot adni: mint pl. az e vitamin amit ki próbálok.

Nyilván a legjobb egy magánorvos lenne!!

Igen lehet nem tudom pontosan, hogy mi az a doktori disszertáció, de azt gondoltam a témával kapcsolatos máskülönben minek hoznád fel?? Nem is értem amúgy ez, hogy jön ide?? Szerintem te csak okoskodni próbálsz, teljesen feleslegesen! Szerintem van más dolgod foglalkozz nyugodtan azzal. Hidd el megoldom nélküled.

"A doktori értekezés vagy disszertáció a doktorandusz által készített írásmű, alkotás vagy munka, amellyel bizonyítja, hogy a fokozat követelményeihez mért tudományos feladat önálló megoldására képes."

jún. 28. 18:13
 18/26 anonim ***** válasza:
28%

Azt mondtad szürke kisegerek vagyunk. Ha menne a szövegértés és képes lettél volna értelmezni a mondatom, azért írtam a doktori disszertációt, amit 28 évesen írok, mert a hozzám hasonlók nem tartoznak bele az átlagba, nagyon kevés embernek sikerül ezt is elvégezni, ergo nem vagyunk szürke kisegerek és ettől még teljesen korrekt amit írok, azzal nem tudok mit kezdeni, ha téged ennyire zavar mindenki veleménye.

Nem rosszból írjuk a magánt vagy a másik orvost, amit ingyen is kérhetsz időpontként egyébként. Sajnos az összes ismerősöm, aki komoly gonddal küzdőtt (mint a te menzeszed), NEM tudta se 20, se 30, 40 évesen megoldatni, csak magánban, komoly pénzekert. Az egészségügy egy romhalmaz. Azért nem foglalkoznak veled sem sajnos, mert egyszerűen nincs rá kapacitás, sem pedig pénz. A cisztákra is max. Gyógyszert írnának fel.

Szóval a saját érdekedben érdemes ennyi pénzt összespórolni valahogy és utánajárni mindennek. A kevés menstruáció egyébként még endokrinológiai probléma is. Beutaló kell egy endokrinologushoz, ezt tud adni a TB háziorvos is. Női hormonpanelt nem biztos hogy ki tud írni a a TBs orvos, de érdemes könyörögni neki. Én Pécsen semmire se mentem vele, kifizettem 100 ezer forint egy 2D uh-ra, majd 3D-re a méhsövény miatt, a hormonpanellel együtt lett 100 a vége. Cserébe ez pikk-pakk lement 1 hónap alatt.

Tudom, a pénz nagyon nehéz ügy, de semmiképp se halogasd a mélyebb kivizsgálást. Ehhez kevés lesz barmilyen "csodaszer" amit ajánlani tudna bárki is, borzasztó összetett a női szaporító szervrendszerm

jún. 28. 18:28
 19/26 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy magán a vége de nem mindenki tud egyből kifizetni 100.000 vagy még többet. Ezért is kértem tanácsot hátha valami addig is tud segíteni mivel kétségbe vagyok esve.

Igen az egészségügy nagyon vacak az biztos.

FEBRUÁRRA van időpontom az endokrinologushoz de azt mondták csak akkor érvényes ha marad az orvos.

jún. 28. 18:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Egyszer volt 1 napos vagy rendszeressé vált?
jún. 28. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!