Mivel lehet erősíteni a mestruációs vérzésen?
Akkor veszek e vitamint. Hátha segít. Köszönöm
1-es neked nem is kell értened, lépj tovább!
Aki a kérdésemre nem tud válaszolni az minek van itt?
Ennyire uncsi az élet? Tegyétek már meg, hogy oda mentek a seprűhöz és a saját házatok tájékán.... jó öreg magyar mondás és milyen igaz.
Aki tudja a kérdésemre a választ vagy valamikor hasonló cipőben járt és van ami segített azt kipróbálnám. Szerintem mi nők legalább tartsunk össze.
Tudod, ha elfogadnál pár meglátást, tapasztalatot és tanácsot, akkor talán megfontolnád, hogy ha alapvetően legalább egy 7mm-es nyálkahártyád van OVU után, akkor tök mindegy mennyit vérzel, be tud ágyazódni majd a megtermékenyített petesejt, ha gyermeket szeretnèl.
Magán nőgyógyász kérdés nelkül is szívesen csinál UH-t. Államiban sohasem akarnak, még akkor is kb. Elküldtek a fenébe, amikor iszonyat panaszokra hivatkoztam. Mint kiderült PCO gyanús vagyok, emiatt hol nagyon vastag a nyálkahártyám és hatalmas fekete darabokban kínzás közben válik csak le, vagy mint most nem volt semmi fura, végre volt egy laza mensim öntisztulás után. Plusz méhsövényem is van.
Emiatt is javaslom azt, ha mások tapasztalata alapján nem hiszed el, h kevés mensi is lehet okes, meg a dokinak se hiszel, akkor menj el magánba egy alapos UH-ra. Inkább nyugodj meg, mint szedj bármit ami lehet neked nem is használna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!