Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az oka ennek a...

Mi lehet az oka ennek a fáradékonyságnak?

Figyelt kérdés

Erős PMS tüneteim vannak kb 1 héttel menstruáció előtt. Akkor kezdődött ez a fáradékonyság,ami a menstruációval is folytatódott.

Minden délután alszom egyet..már délelőtt is álmos vagyok.

A covid után volt ilyen krónikus fáradtsàgom,de az egy ideje nem volt már jelen.

Most 2napja már nincs meg és még mindíg aluszékony vagyok..

Mi lehet ennek az oka?

A hormonok még dolgoznának?

Nagyjából egyértelmű,hogy a PMS-el jött ,de azért ilyenkor már el szokott múlni...

Volt már ilyen valakinek?

jún. 28. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég komoly frontok jönnek-mennek a napokban, az is rádobhat egy lapáttal. Élő halott szinten vagyok én is
jún. 28. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is állva el tudnék aludni, mielőtt megjön és mikor megvan. Elkezdtem már vasat meg magnéziumot szedni de nem lett jobb a helyzet.
jún. 28. 09:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen,csak nekem már 2 napja elmúlt.

Ilyenkor is még lehet befolyásoló tényező a menstruáció?

A frontokra én is gyanakodtam,dehat nem szoktam ilyen mosott kaki lenni azért..

jún. 28. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól hogy még nem voltál a frontokra érzékeny ami rajtad így jön ki, ez most jött elő.

Ez ilyen sajnos.

Nekem 2 éve alakult ki a frontérzékenységem pedig semmi betegségem nem volt korábban, covidot is egyszer kaptam csak el 2020 végén, de hatalmas mázlim volt hogy enyhe tünetekkel vészeltem át.

Egyébként a fáradékonyságod lehet amiatt is hogy meleg van és valószínű alacsony lett a vérnyomásod, ha van mérőd akkor időnként mérd meg mert simán lehet ettől.

De lehet még számos oka, lehet vitaminhiány is az oka, magnézium hiány is lehet ennek az egyik oka. Rengeteg minden. Ha régen voltál teljes laborvizsgálaton akkor érdemes lenne elmenni egyre mert abból sok minden kiderülhet.

jún. 28. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is mosott kaki vagyok 28 evesen PMS mensi, frontok miatt. És az ízületeim is fájnak ilyenkor. Én is szedek mindent, nem nagyon segít. Napi 3 kávé, mert még a vérnyomásom is alacsony. Sajnos nincs mit tenni. :(
jún. 28. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!