Hany eves kortol hasznalhatok tampont? Hogyan?
3 eve lassan, hogy megvan a havim, ennek ellenere tamponhoz meg nem nyultam. Hany eves kortol lehet hasznalni?
Holnap lesz a szuletesnapi bulink testveremmel, ma allitottuk fel a medencet, viszont nekem megvan, de nagyon szeretnek furodni...
Batyam baratnoje azt mondta, nyugodtan hasznalhatok mini betetet. En viszont felek tole. Attol, hogy at szakitom ezt vagy azt, tul melyre nyomom fel, es nem tudom ki szedni, vagy tul hamar veszem ki, vagy hogy faj...
Olvastam, hogy kell ido, mig a tampon rendesen megtelik, es utanna konnyebb ki huzni, mennyi az a pontos ido?
Varom a valszokat! :)
Használhatsz tampont, továbbra is.
Van benne egy használati útmutató a dobozban
Szüzen is lehet
Pár óránként cseréld
Az szerencsére senkit nem érdekel, hogy szerinted mi undorító és mi nem, ellenben, hogyha négyóra múlva még félszárazon kihúzzuk, garantáltan mikrosérülést okozhatunk vele.
6-7 óra bőven jó, és az a nőgyógyász aki szerint négyóránként cserélni kell, vissza is adhatja a diplomáját ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!