Menstruáció 3. napján vagyok, viszont ma barnázok. Ez normális? Eddig mindig 6 napos volt a menstruációm. Nem értem mi miatt lehet
Figyelt kérdés
Szűz vagyok. Petting volt max. Terhes így elvileg nem lehetek2024. jún. 20. 11:43
1/6 anonim válasza:
Normális. Nem egyforma minden ciklus.
2/6 A kérdező kommentje:
Első nap rendes sok volt és piros, második nap piros és sok és nap vége fele volt pici barna
És ma meg barnázok. Terhesség nem lehet ugyee??
2024. jún. 20. 11:50
3/6 anonim válasza:
Jézusom...
Ha nem volt benned f@sz, mégis mitől lennél terhes?! -.-
4/6 anonim válasza:
Persze, ez most gyengébb hónap, máskor meg majd hosszabb ideig fog tartani. Ez ilyen. Kitartást.
5/6 anonim válasza:
Miért kell egyből a terhességre gondolni? Mai gyerekeknek már tényleg ennyire gyatra az oktatása, hogy nincsenek tisztában az alapvető dolgokkal? Hogy is lennél egyáltalán az? 🤦
6/6 anonim válasza:
Besz@rok, 50% alá lettem lepontozva. Vagyis az emberek több mint a fele szerint Szűz Máriák járnak köztünk. Én utoljára oviban hittem azt hogy ha megcsókol egy lány akkor babánk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!