Az normális, ha a mensim idején boldogabb vagyok?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy jaj de szar a menstruáció, jaj de görcsöl a hasam, hányingerem van stb., 16 vagyok szóval még ez változhat, de nekem nem fáj a hasam és a vérzéssel sincs problémám. Mikor megjön, az első nap nagyon érzékeny vagyok, bármi kis apróság felidegesít, de a második napra ez mindig elmúlik és általában az utána lévő napokon még boldogabb és energikusabb vagyok, de ami talán a legjobb, hogy este is sokkal könnyebben tudok elaludni. Igazából ugyanúgy élem a mindennapjaim, sokszor még jobb is mikor megvan. Szóval az lenne a kérdésem, hogy másnak is vált-e ki ilyen pozitív hatásokat a mensije.jún. 14. 16:38
1/4 anonim válasza:
Én is jobban alszok olyankor és relaxált vagyok, ha már megjött. Inkább előtte nem olyan jó mikor nem tudom pontosan pl ma jön meg vagy holnap, és már várható.
2/4 anonim válasza:
16 évesen nekem sem fájt a hasam, semmi bajom nem volt.
22-23 évesen már első két napra alap a gyógyszer, mert fáj, szóval, ne éld bele magad, ez változhat.
Barátnőm 18 és végighányja a menzeszt olyan görcsei vannak - nem endos, csak van néhány "még nem műtendő" ciaztája.
3/4 anonim válasza:
Ne hallgass a rémtörténetekre! Örülj neki, hogy te ilyen jól bírod, és bízz benne, hogy így is marad. :) Vannak ilyen nők, illetve vannak ilyen időszakok. Lehet, hogy lesznek évek, amikor valamivel nehezebben viseled majd, de az se lesz tragikus, fölösleges lenne előre emiatt aggódni. Élj egészségesen, akkor várható, hogy így is marad. :)
4/4 anonim válasza:
engem örömmel tölt el mikor mensizek, mert úgy fogom fel hogy ilyenkor kijön aminek ki kell és ilyenkor még inkább meg tudom élni a nőiességemet, pedig nekem hasgörcseim is szoktak lenni (gyógyszert nem szedek).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!