Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bogyó szedés szex nélkül 2...

Bogyó szedés szex nélkül 2 hónapig?

Figyelt kérdés

Lyndinette foggátlót szedek másfél éve, minden rendben van vele

A párom 2 hónapig külföldön dolgozik, ebből már 1 hónap letelt, nem hagytam abba, és nem is szeretném erre az egy hónapra a Bogyó szedeset

Mással természetesen nincs és nem is lesz szexuális kapcsolatom

Felmerult bennem a kérdés hogy ugye semmi baj nem lehet hogy úgy szedem hogy nincs szex?

#fogamzásgátló #2 hónapig nincs pali #Szedem, nem baj?
jún. 20. 07:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi baj lenne?
jún. 20. 07:25
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Jesszom... 🤦 De baj lesz, mert a Bogyóóó nem jut kémiai kontaktba a spermiummal és visszafordíthatatlan károkat okoz a méhedben...
jún. 20. 07:36
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Semmi gond nem lesz, ne aggódj.

A fogamzásgátló leállítja az ovulációt, azt a gyógyszer "nem tudja", hogy te szexuálisan aktív vagy-e, nem is érdekes, úgy is hatni fog.

Mondok egy példát, sok orvos felírja fájdalmas menstruációra a tablettát, 14-16 éveseknek, akik még lehet, hogy évekig nem is élnek szexuális életet (abba most ne menjünk bele, hogy ez helytelen, mert ezzel csak elnyomja a fájdalom igazi okát, ahogy leteszik a gyógyszert, az vissza fog jönni).

jún. 20. 07:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Igatzatok van, külső szemmel, lehet vicces a kérdés

Mittomén , olyasmire gondoltam hogy a Bogyó szedés magában (értem, ez is lehet vicces ' magában,' 😃)

Árthat e a szervezetemnek?

De akkor nem

Második válaszoló pacsi 😄

Harmadik válaszolőnsk, nagyon szépen köszönöm a segítséget ❤️

jún. 20. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Mennyi trauma egyetlen szóban. Bogyó. Mintha valami cikis dolog lenne, amit nem lehet a nevén nevezni.
jún. 20. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom képzelni milyen bajod lehetne
jún. 20. 10:03
 7/10 Metionin ***** válasza:
97%
Mégis mi bajod lenne? :D Szerinted tudja a tabletta, hogy épp szexelsz-e miközben szeded?
jún. 20. 13:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Fogamzásgátló 13 betű

Bogyó 5 betű

jún. 20. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
96%

Mi baj lenne? Semmit nem befolyásol, hogy szexelsz-e vagy sem. Olyannak is felírhatják, aki egyáltalán nem él nemi életet. (Az, hogy mennyire jó vagy nem jó fogamzásgátlót szedni, az nem ide tartozik).

Ilyen 1-2 hónapokra pedig ne is hagyd abba, csak összezavar, nem játék azért.

jún. 20. 17:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
jún. 23. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!