Bogyó szedés szex nélkül 2 hónapig?
Lyndinette foggátlót szedek másfél éve, minden rendben van vele
A párom 2 hónapig külföldön dolgozik, ebből már 1 hónap letelt, nem hagytam abba, és nem is szeretném erre az egy hónapra a Bogyó szedeset
Mással természetesen nincs és nem is lesz szexuális kapcsolatom
Felmerult bennem a kérdés hogy ugye semmi baj nem lehet hogy úgy szedem hogy nincs szex?
Semmi gond nem lesz, ne aggódj.
A fogamzásgátló leállítja az ovulációt, azt a gyógyszer "nem tudja", hogy te szexuálisan aktív vagy-e, nem is érdekes, úgy is hatni fog.
Mondok egy példát, sok orvos felírja fájdalmas menstruációra a tablettát, 14-16 éveseknek, akik még lehet, hogy évekig nem is élnek szexuális életet (abba most ne menjünk bele, hogy ez helytelen, mert ezzel csak elnyomja a fájdalom igazi okát, ahogy leteszik a gyógyszert, az vissza fog jönni).
Igatzatok van, külső szemmel, lehet vicces a kérdés
Mittomén , olyasmire gondoltam hogy a Bogyó szedés magában (értem, ez is lehet vicces ' magában,' 😃)
Árthat e a szervezetemnek?
De akkor nem
Második válaszoló pacsi 😄
Harmadik válaszolőnsk, nagyon szépen köszönöm a segítséget ❤️
Fogamzásgátló 13 betű
Bogyó 5 betű
Mi baj lenne? Semmit nem befolyásol, hogy szexelsz-e vagy sem. Olyannak is felírhatják, aki egyáltalán nem él nemi életet. (Az, hogy mennyire jó vagy nem jó fogamzásgátlót szedni, az nem ide tartozik).
Ilyen 1-2 hónapokra pedig ne is hagyd abba, csak összezavar, nem játék azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!