Menstruációs bugyit használok (uszodába tampont) és tökéletesen elégedett vagyok. Nem keresek új módszert.
jún. 19. 16:18
3/8 anonim válasza:
Nem tervezem.
jún. 19. 16:24
4/8 anonim válasza:
Nem tűnik kényelmesnek. Kipróbálhatnám, hogy veszek egyet, de ha tényleg kényelmetlem, akkor kidobtam a pénzt az ablakon, úgy, hogy kvázi tudtam előre ezt a rizikót...
Sokat utazós, rohangálós munkám van, intimkelyhet kiöntögetni meg visszatenni nem lehetne higiénikusan utazás során.
A tamponnal az az egy gondom van, hogy nem környezetbarát. Ha erre találnának alternatívát (pl lebomló cucc), azt támogatnám inkább a kehely helyett.
jún. 19. 16:53
5/8 anonim válasza:
Elégedett vagyok azzal a módszerrel, amit használok. Mi értelme lenne váltani???
jún. 19. 17:12
6/8 anonim válasza:
Kiprobaltam, szerintem tokjo, viszont aztan Kriston intimtornan mondtak, h nagyon nem tesz jot az izmoknak es a szoveteknek. Amugy a tampon sem. Nyomjak a szovetet, serulhet, es hozzajarulhat az izomzat lazulasahoz is. Szoval azota kosszepen, nem hasznalom.
jún. 19. 18:20
7/8 anonim válasza:
Nem mintha rád tartozna, de gyenge a vérzésem és szűz vagyok, így nem mennék semmire a kehellyel.
jún. 19. 23:03
8/8 anonim válasza:
Szerintem 18:20-as ez hülyeség. Aki szül, az sokkal jobban sérül, mint egy tampon vagy kehely használó. Nyilván az évek alatt mindenkinek változik az anatómiája, annak is, aki nem használ ilyeneket. Én mondjuk évek óta használok nagy méretű kelyhet, mert nagyon erős a vérzésem. De ugyanolxan szűk vagyok, mint előtte. A hüvely egy rugalmas dolog, ennél egy durvább szex jobban megterheli, mint egy helyesen felhelyezett kehely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!