Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki még nem próbálta az intim...

Aki még nem próbálta az intim kelyhet, mi az oka? Illetve tervezitek majd kipróbálni?

Figyelt kérdés

Ugye a menstruációs eszközök közül az intimkehely az, aminek a legtöbb előnyét hallani. Viszont feltételezhetően sokan nem próbálták még.

A kérdésem arról szól, hogy aki nem próbálta még a menstruációs kelyhet, hanem maradt az egyszer használatos tamponnál, betétnél, mi az oka?

Félelem az ismeretlentől? Logisztikai nehézségek? Vagy esetleg próbáltátok, de rossz tapasztalatotok volt vele?

Illetve aki nem próbálta még, tervezitek későbbiekben kipróbálni? Vagy gondolkodtok rajta?

jún. 19. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Na a menstruációs fétises...
jún. 19. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Menstruációs bugyit használok (uszodába tampont) és tökéletesen elégedett vagyok. Nem keresek új módszert.
jún. 19. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Nem tervezem.
jún. 19. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Nem tűnik kényelmesnek. Kipróbálhatnám, hogy veszek egyet, de ha tényleg kényelmetlem, akkor kidobtam a pénzt az ablakon, úgy, hogy kvázi tudtam előre ezt a rizikót...

Sokat utazós, rohangálós munkám van, intimkelyhet kiöntögetni meg visszatenni nem lehetne higiénikusan utazás során.

A tamponnal az az egy gondom van, hogy nem környezetbarát. Ha erre találnának alternatívát (pl lebomló cucc), azt támogatnám inkább a kehely helyett.

jún. 19. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Elégedett vagyok azzal a módszerrel, amit használok. Mi értelme lenne váltani???
jún. 19. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Kiprobaltam, szerintem tokjo, viszont aztan Kriston intimtornan mondtak, h nagyon nem tesz jot az izmoknak es a szoveteknek. Amugy a tampon sem. Nyomjak a szovetet, serulhet, es hozzajarulhat az izomzat lazulasahoz is. Szoval azota kosszepen, nem hasznalom.
jún. 19. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem mintha rád tartozna, de gyenge a vérzésem és szűz vagyok, így nem mennék semmire a kehellyel.
jún. 19. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem 18:20-as ez hülyeség. Aki szül, az sokkal jobban sérül, mint egy tampon vagy kehely használó. Nyilván az évek alatt mindenkinek változik az anatómiája, annak is, aki nem használ ilyeneket. Én mondjuk évek óta használok nagy méretű kelyhet, mert nagyon erős a vérzésem. De ugyanolxan szűk vagyok, mint előtte. A hüvely egy rugalmas dolog, ennél egy durvább szex jobban megterheli, mint egy helyesen felhelyezett kehely.
jún. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!