Hány évesen tanultatok meg tampont használni?
Figyelt kérdés
A betétet kezdőként is tudja bárki használni, a tampon használatát viszont meg kell tanulni.
Ti hány évesen döntöttétek el, hogy nem jó a betét, és szántátok el magatokat a tampon használatára?
jún. 18. 16:26
1/7 anonim válasza:
12.5 éves korom óta használok tampont, mióta megjött.
2/7 anonim válasza:
Kb 13-14, akkoriban mentünk nyaralni először úgy, hogy pont megjött. Nem akartam a parton ülni amíg mindenki pancsol a tengerben.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk egy tampont sokkal egyszerűbb felhelyezni mint a hülye betéttel bohóckodni, jó-e a méret, normálisan tapad-e a bugyira (volt olyan anyagú bugyim, amire konkrétan nem tapadt rá), a szárnyaknál is okés-e és sorolhatnám.
Tampont meg csak kibontom, és felteszem, 5 mp max.
5/7 anonim válasza:
a tampon használatát viszont meg kell tanulni. - nem kell.
Az első felhelyezés okozhat problémát - de mininél az sem -, aztán már megy.
6/7 anonim válasza:
soha nem is próbáltam és nem is fogom, a dokim se nézné jó szemmel (hallgatok rá). igaz, hogy nem túl kényelmes de inkább ez , mint a tampon.
7/7 anonim válasza:
Soha igazából. Nekem mindig is betét vagy eldobható menstruációs bugyi ✌️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!