Szokás általános nőgyógyászati szűrést államiban csináltatni?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok? Tehát panasz nélküli vizsgálatot bizonyos időközönként. Hüvelyvizsgálat, UH, rákszűrés, emlővizsgálat.
Korotokra is kíváncsi vagyok, ha megosztjátok. Köszi. :)
2024. jún. 17. 14:37
1/7 anonim válasza:
28. Csak oda megyek. Elsőnek magánnál voltam. Bementem és egyből csekkolás után asszisztens vizsgált meg utána találkoztam az orvossal. Az asszisztens viszont hihetetlenül bunkó volt. Nem csak velem hanem a többiekkel is akik várakoztak. Gondoltam ha már nívós helyre megy az ember még fizet is a vizsgálatért normálisan bánnak vele. A doktornővel egyébként nem volt baj de elég volt belőlük ennyi. Államiban ugyanúgy bánnak velem mint a többiekkel. Egy rossz szavam nincs rájuk mindig nagyon kedvesek
3/7 anonim válasza:
Persze! Felesleges pénzkidobás ezért magánba menni.
5/7 anonim válasza:
Ha nincs panasz nem érdemes ilyenért fizetni. Ráadásul a minta vizsgálatát ugyanazok a laborok végzik. Egyébként az az orvos, aki magánban jó, az jó az államiban is, max. a várakozási idő rövidebb.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha nincs baja az embernek elég az állami vizsgálat ilyen szempontból. Akkor szokott érdekes lenni, ha valami bonyolultabb probléma van, szerintem nincs sem idő, sem mód arra, hogy ezzel allamiban foglalkozzanak.
7/7 anonim válasza:
asszony szokott. kort nem írok, de 20 és 40 között. a magán sztem nettó lehúzás. 2x vagy 3x is fizetsz, mire meglesz az eredmény és semmi garancia rá, hogy jobb lesz, mint az sztk-s. Csak ugye az sztk-sra várni kell néha 1-2 hónapot, a magánnál meg pár nap alatt bekerülsz. Gyakran ugyan ahhoz az orvoshoz, akihez mehetnél sztkban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!