Milyen vizsgálat lesz ?
Pedig nem az.
Szerintem a vérvétel lesz a legfontosabb, hormon szinteket néznek. És rengeteg kérdés.
Tudom, de nálad 99%, hogy hasi lesz :) Feleslegesen nem kínoznak a nőgyógyászok. Értik a dolguk. Rutin vizsgálatok, nem agysebészet, el se lehet b@szni.
Szerintem is inkább a hormonvizsgálat lesz legjobban a porondon, szinte biztos, hogy ott van valami elcsúszva.
Nincs mi fájjon.
A hasi UH hideg.vagyis a zselé, amit a hasadra ken. 1-2 perces vizsgálat,és ragacsos marad utána a bőröd, nehéz letörölni.
Nem fáj, olyan mintha a kezeddel nyomnád meg a hasad.
Hüvelyi biztos nem lesz.
Legalábbis én szóltam, hogy még nem voltam a fiúval, akkor mondta az orvos, oké akkor a vizsgálatot kihagyjuk.
A kacsa lesz a "legnehezebb" része a vizsgálatnak. De nem fájdalmas. Nekem olyan jó humoros dokit sikerült kifognom, egész szórakoztató volt a vizsgálat :D Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, és anyud hajlandó finanszírozni, akkor nézd meg a neten, hogy vélemények alapján ki a környéked legjobb dokija. Mivel első alkalom, megnyugtató a tudat, hogy jó kezekben vagy. Magánban amúgyis jobbak az eszközök. Nekem cito+UH 30.000 volt. A hormonvizsgálatot max meddőségi központokban és magán laborban végzik nőgyógyászati vizsgálattal együtt, szóval valószínű téged a kórházba fognak küldeni vérvételre, ezért kb ilyen árakra számíthattok +/- 10.000.
Ha mégse és SZTK-ba mész, az se baj, ott is kitűnő orvosok vannak, biztos nem te lennél az első szűz páciens.
#16 ja, simán, ha hormon probléma van.
Ki az isten pontozta le az összes értelmes választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!