Aranycsillag2 kérdése:
Endometriózis vizsgálat? Milyen a vizsgálat menete? Fájdalmas? Írjatok le minden tapasztalataitokat róla. 🤗
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 12:29
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Alap az egy sima nőgyógyászati, esetleg Ultrahang, CT, talán MR esetleg, de a legbiztosabb és terápia lehetőség miatt általában hastükrözés. Szerintem ezt mindenhol altatásban végzik, szóval nem fog fájni. De hogy neked mi kell, melyik fajta, azt orvosod mondja majd meg.
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, milyen vizsgálatra gondolsz pontosan. Nálam sima nőgyógyászati vizsgálatok és ultrahang volt, ezekkel csak feltételezték az endometriózist. Vérvétel, melyen tumormarkereket kerestek, de amivel az endometriózist diagnosztizálni tudták, az a laparoszkópos műtét volt. Kivették a gyanús szövetet, a szövettan igazolta az endometriózist. Altatásban csinálták, nekem nem fájt utána se. A csövek eltávolítása fájt és a varratszedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!