Milyen vizsgálat lesz ?
Ezzel ennyi idősen én még nem mennék dokihoz. Egyébként gondolom (a magyar egészségügy állapotát tekintve) alapos kivizsgálás nem fog történni hanem majd jól megtöm találomra mindenféle hormonnal ami jól megkavarja a fejlődő szervezetedet.
27N
Szerintem megnezem uh-val es elkuld egy hormon vervetelre.
16 evesen mar problema, hogy nem jott meg, nagyon helyes, hogy orvoshoz mesz, ne hallgass az elsore.
Semmi baj nem lesz 🥰
De, valszeg lesz "lent" is vizsgálat, hogy minden oké-e, talán citológia is lesz. Nekem eddig 2x volt UH-om, egyik valamiért hasfalon át vizsgált, a másik hüvelyi UH-t használt. A hüvelyi talán pontosabb, még a petefészkemről is pontos állapotot mondott.
De ne félj tőle, nem lesz kínzás :) Én is mentem szüzen nőgyógyászhoz, túleltem. A legkissebb kacsát használta, még kellemetlen se volt, csak hideg 😅 pedig SZTK-s volt
Mindenképpen mondd, hogy még nen éltél nemi életet, mert akkor kihagyja pl a hüvelyi ultrahangot, vagy másképp vizsgál.
Elsősorban vérvétel és hasi UH lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!