Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen vizsgálat lesz ?

Milyen vizsgálat lesz ?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt menseszem emiatt megyek nőgyógyászhoz.Nemi életet még nem éltem kicsit félek hogyan fog megvizsgálni.

jún. 10. 07:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%

Ezzel ennyi idősen én még nem mennék dokihoz. Egyébként gondolom (a magyar egészségügy állapotát tekintve) alapos kivizsgálás nem fog történni hanem majd jól megtöm találomra mindenféle hormonnal ami jól megkavarja a fejlődő szervezetedet.

27N

jún. 10. 07:19
 2/27 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem megnezem uh-val es elkuld egy hormon vervetelre.

16 evesen mar problema, hogy nem jott meg, nagyon helyes, hogy orvoshoz mesz, ne hallgass az elsore.

Semmi baj nem lesz 🥰

jún. 10. 07:25
 3/27 A kérdező kommentje:
Lent nem is fog vizsgálni?
jún. 10. 07:27
 4/27 anonim ***** válasza:
52%
Hat azt nem tudom. Lehet hogy most meg nem.
jún. 10. 07:35
 5/27 anonim ***** válasza:
55%

De, valszeg lesz "lent" is vizsgálat, hogy minden oké-e, talán citológia is lesz. Nekem eddig 2x volt UH-om, egyik valamiért hasfalon át vizsgált, a másik hüvelyi UH-t használt. A hüvelyi talán pontosabb, még a petefészkemről is pontos állapotot mondott.

De ne félj tőle, nem lesz kínzás :) Én is mentem szüzen nőgyógyászhoz, túleltem. A legkissebb kacsát használta, még kellemetlen se volt, csak hideg 😅 pedig SZTK-s volt

jún. 10. 08:18
 6/27 A kérdező kommentje:
Hüvelyi uh az milyen?
jún. 10. 08:37
 7/27 anonim ***** válasza:
61%
Egy vékony rúd szerű eszköz, a doki ráhúz egy steril "kotont", síkosítóval megkeni, aztán szépen feltolja neked ameddig kell. De nyugi, nem biztos, hogy alkalmazza, mivel még szűz vagy, szerintem inkább a hasit fogja használni.
jún. 10. 08:49
 8/27 anonim ***** válasza:
64%

Tessék, itt van róla egy kép:

[link]

jún. 10. 08:52
 9/27 anonim ***** válasza:
83%

Mindenképpen mondd, hogy még nen éltél nemi életet, mert akkor kihagyja pl a hüvelyi ultrahangot, vagy másképp vizsgál.

Elsősorban vérvétel és hasi UH lesz.

jún. 10. 08:52
 10/27 A kérdező kommentje:
Elégé ijesztőnek tünik.
jún. 10. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!