Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik a legjobb intim mosakodó?

Melyik a legjobb intim mosakodó?

Figyelt kérdés

Esetleg tusfürdő.

Mert teljesen mindegy hogyan nevezik.

Olyat szeretnék, amiben minimális vegyi anyag van.

Illatmentes, nem allergizál stb.

jún. 7. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Semmi szükség ezekre a vackokra.
jún. 7. 07:22
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
A legjobb a tiszta viz.
jún. 7. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

Attól függ milyen panaszaid vannak, ha vannak. Milyen a hüvelyflórád?

A lactacyd a legjobb szerintem, annak van illatmentese is. Tiszta víz kevés lesz. Szappanos akármikre semmi szükség odalentre, kiszárít.

Nőgyógyászati vizsgálatkor érdemes erről is beszélni.

jún. 7. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Sába intim mosakodó bevált, illatmentes is van, nagyi szeretem. Évek óta elkerülnek a bajok.
jún. 8. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Sába illatmentesnél parkoltam le, vettem is egy 5 litereset anno… :) Nagyon soknak elolvastam az összetételét, krémmániás adatlapjait.

Viszont ha elfogy, gondolkodom egy sls mentesen is.

Most a kislányomnak is kerestem, bár még csak 2 éves, de volt húgyúti fertőzése, így gondoltam, hogy még a mindenmentes baba tusfürdőtől is jobb lenne egy mindenmentes intim mosó. Hát, nincs. Nem találtam olyat, amiben nincs sls, illóolaj, parfüm, csak tejsav és minimál tisztítóanyag. Végül egy meskás natúrkozmetikum készítőt rábeszéltem, hogy az intim lemosóját keverje ki nekem illóolajok nélkül… Ez az eredeti, amit megkaptam illók nélkül: [link]

jún. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!