Tinikent gyakori a minden napi folyas?
Nekem is így volt. Dokihoz is mentem, megvizsgált, kenetet is vett (a váladék kivizsgálására), de nem talált semmit.
Felnőttként ugrott be sok év után, hogy lehet, hogy egyszerűen a fantáziálgatások eredményeként jelentkezett.
Igen, kb. 10 éves kortól kezdődik a fehér folyás, és kb. változókorig az életed része lesz.
Ha nem csíp, nem ég, nem viszket, nem színes, nem szagos, nem darabos, akkor nincs probléma.
Ha nagyon zavar, hogy nedves lesz tőle a bugyid, akkor használj tisztasági betétet. Azt direkt erre találták ki. (Persze hosszútávon annak sem egészséges a használata, szóval nem azt mondom, hogy rá kell szokni). Vagy cserélj bugyit napközben többször.
Olvass utána, hogy mi az egeszséges folyás. A ciklus ideje alatt többféle folyás van, mindegyiknek más a "funkciója".
Csodálom, hogy ezeket már biológián nem tanítják?
“Már”? 2006-2008 környékén volt felsős biosz órám, semmi hasonlóról nem volt szó…
#kérdező
Ha nincs szaga, fura állaga, nincs semmi egyéb tünet akkor igen, normális.
#5 szomorú. Nem értem az oktatást, hogy a papucsállatkának, hány oldalt szentelnek, ennek meg egyet sem.
Ahova én jártam suliba kb 2010 környékén, ott az ilyeneket is megtanultuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!