Ha tiniként nem fejlődik rendesen a szervezett, lehet gyerekem a későbbiekben?
Sok vékony lány van. Én is vékony akarok lenni. Jelenleg 155kg 46kg vagyok. Kevesett eszek,mert otthon nincs egészséges étel ezért a koplalást választottam. (És persze torna)
Most úgy vagyok vele,hogy nem szeretnék gyereket, se fiút, s attól a dologtól undorodom. Jelenleg nem akarok majd családod, a lányokhoz vonzódom.Viszont lehet később változni fog. Amióta csak 500-1000kcalt viszek be nincs mensim (3hónapja).
Irigylem a férfiakat,hogy ők lehetnek vékonyak és lehet kockahasuk minden egészségügyi hátrány nélkül. Én hol fiús hol lányos vagyok. Külsömben lányos,mert ha fiús lenne később megbánnám.
16/l
Gyereked lehet, visszaáll a menstruációd, ha normálisan eszel. A testi fejlődésedet visszaveted, hiánybetegségek alakulnak ki, ártasz a szívednek, érrendszerednek, csontrendszerednek.
Most is vékony vagy, pszichológusra lenne szükséged!
Nem koplalással kell vékonynak lenni
Az csúnya.
A nem egészséges nő is az.
Tapasztalatból mondom, nekem a hajam is kezdett hullani..
Soha többé nem jött vissza...
/174 cm 49-52 kg voltam és izom is volt rajtam:
Egészségesen, egészséges mennyiségű táplálékot kell bevinni és lemozogni a maradékot...
Az izom nehezebb, mint a háj.
A csontkollekció nem szép..
A nem evéssel a férfiaknak sem lesz kockás hasuk...
És nekik is vannak következményeik a koplalástól.
Eddig nem értetem,hogy mi lett velem. Azt hittem a két hónapi cigitől alakult ki a demciám, de már írták és most itt is,hogy akkor attól vagyok hülye memóriazavar, meg fáradékony,hogy nem eszek.
A kocka hasú férfiak szépek. Nekik is nagyon lapos a hasuk. Meg a mostani tiniknél is van vékony. Bár ők akkor egészségesen étkeznek és azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!