Aki értelmes választ tud adni, az írjon csak! . Szülés óta csinálok mindig tesztet (negatív), megvan minden hónapban rendesen. Lehetek terhes így? ( valahogy azt érzem hogy terhes vagyok, lehet már beképzelem magamnak hogy az vagyok nem tudom )
Ha negatív, akkor nem.
De , ha nem akartok, akkor nem lenne jobb figyelni?
Én egy 1 napos és utána 2. Rendes mensi után lettem simán terhes./ szoptatás alatt/ Tehát, ha nem védekeztek hamar jöhet a tesó akár
Atyaisten és az ilyennek már van egy gyereke... 🤦♀️ Mit fog az a szerencsétlen tanulni egy buta anyától?
Drága, ismered a védekezést? Na, azt kell, ha nem akartok még másodikat. Annyit segítek, hogy sem a megszakítás sem a szoptatás nem az!!!
Nekem is voltak ilyen érzéseim szülés után. Meg voltam esküdve rá, hogy valami rugdosott a hasamba. Fantomrúgások voltak.
Szimplán nem szoktál még hozzá, hogy már nincs a baba a pocakodba, ezért vannak ilyen érzéseid. Hiányzik a terhességed. Ez akár 1-2 évig is normális.
Nekem 5 éves a nagyobbik, 3 éves a kicsi és még mindig megvannak a fantomrúgások a pocakomban! :-) Pedig nem vagyok terhes.
Nem valószínű, hogy terhes vagy, bár pajzsmirigy problémáknál és bizonyos anyagcsere betegségek esetén előfordulhat olyan, hogy nem mutatja ki a teszt. De persze ez nagyon ritka, úgyhogy én nem paráznék. Ha nagyon nem stimmel valami, inkább menj el az orvoshoz, majd ő megnyugtat.
Fantommozgásnak hívják. A nagy után 1 évig éreztem őket. Nagyon fura volt.
A kicsi után ilyen nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!