Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek terhesség vagy...

Szerintetek terhesség vagy mehjon?

Figyelt kérdés
Ma késik második napja hányingerem van reggelente szédülök is néha a mellem néha nyilal de csináltam ma egy tesztet ami negatív volt.. Egy applikáció szerint ha terhes vagyok akor 4 hetes ezt ki mutattna a teszt?
2024. jún. 5. 19:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg ráz a hideg de nem tudom mit jelent
2024. jún. 5. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:

A megtermékenyülés után 5-7 nap alatt jut a méhbe a sejt, és itt 2-3 nap után ágyazódik be, ami még kb 5 napig tart. A beágyazódás azzal zárul le, hogy megnő a HCG hormon mennyisége a szervezetedben. A terhességi tesztek ennek a hormonnak a jelenlétét mutatják ki már a megtermékenyüléstől számított 14. napon is. Tehát a 4 hetes terhességet már biztosan kimutatja, ha a teszt nem hibás.

Gondolom bestresszeltél, ha még nem akarsz babát, és azért is késhet. A szúrkálás a melledben, a hányinger érzet is lehet azért mert meg fog jönni, de az is lehet azért fáj a fejed és vagy hányingeres mert felidegesítetted magad, és ezt a stressz csinálja, ezért rázhat a hideg is. Én is bebeszélek néha magamnak tüneteket.

Abban mondjuk azért nem ártana biztosnak lenni, hogy az alkalmazásod mennyire számol jól. Jó lenne tudni mikor volt az utolsó esélyed a teherbeesésre, és ha nem jön meg egy hét múlva se, akkor nem árt még egy teszt. Szorítok, hogy úgy legyen, ahogy te szeretnéd 😊

2024. jún. 5. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:

szia! A mai nap, hanyadik napja a ciklusodnak?

Mikor voltatok együtt?

2024. jún. 6. 11:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia mai nap a 3dik lenne, többször is voltunk nem tudom sajnos pontosan utoljára 2 napja
2024. jún. 6. 13:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Viszont a mellem érzékenyebb lett mknt tegnap nem tudom mikor lenne érdemes tesztelnem
2024. jún. 6. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Az egész kérdésből süt hogy fogalmad nincs a női szervezet normális működéséről. Aki azt kérdezte hogy a ciklusod hanyadik napján vagy az olyasmi válaszra számított hogy 28-35. Ha te erre úgy válaszolsz hogy szerinted a 3. napon vagy akkor totál egyértelmű hogy nem érted a kérdést sem ami nő létedre elég szomorú. Kérlek olvass utána annak hogy a női ciklust hogyan kell számolni. Illetve annak is hogy hogyan készül a gyerek. A terhesség legkorábbi jele a pozitív teszt ami nagyjából a menstruáció késésének 1. napjától már pozitívat mutat terhesség esetén. Az terhességi tüneteket a hcg hormon produkálja (amit a terhességi teszt is érzékel). Ha hányingered van de a teszt negatív akkor totálisan egyértelmű hogy nem terhesség áll fenn. És a hányinger sem emiatt van.
2024. jún. 6. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A teszted negatív, a tüneteid nem igazán terhességi tünetek. Kicsit tanulmányozd a biológiai folyamatokat. Nagyon fiatal lehetsz még.
2024. jún. 6. 18:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Okeee
2024. jún. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!