Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas menstruáció premenst...

Fájdalmas menstruáció premenstruáció?

Figyelt kérdés

Régen 28napos ciklusaim voltak, az utóbbi időben ez 21-24naposra csökkent.

Voltam orvosnál, nem talált semmit, mondta hogy szedjem a premens tablettát.

Nem igazán segített.

Többször volt fertőzésem sajnos amikre kaptam gyogyszert kupot stb. De ugyanúgy előjön minden hónapban (gomba vagy kevert bakterialis)

Volt hogy nem tudtam orvoshoz menni vele és kúpot venni se csak canestenem volt és azzal kentem magam de így is elmúlt magától

Nem tudom ez mitől lehet.

Viszont a menstruációm sokszor nagyon fájdalmas legutóbb gyenge vérzésem volt 8-10napig, most pedig már megkellett volna jönnie de még semmi.. azon kívül hogy megy a hasam és nagyon fáj is.

Rákszűrésem jó volt fél éve voltam.

Az utóbbi időben jobb volt és nem fájt annyira a hasam illetve nem voltak ilyen erős tüneteim.

Szerintetek mitől lehet? Milyen vizsgálatokra érdemes elmennem?

jún. 3. 09:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet ciszta vagy épp semmi.

Sok nőnek fájdalmas a menzesz normális állpotban is - ez van, 2-3 nap túlélés.

Nekem 23 éves koromig pl nem fájt, azóta az első két nap szörnyű. Pech, minden leletem negatív.

jún. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!