Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyes nők miért gondolják jó...

Egyes nők miért gondolják jó kifogásnak a menstruációt?

Figyelt kérdés

Bizonyára minden nő kapott már "mi van, most jött meg?" megjegyzést. Nyilván ez egy rendkívül sértő és bunkó megjegyzést, mert senkinek semmi köze hozzá és nem biztos, hogy menstruál az adott nő ha problémája van. Persze van a másik eset is, amikor valóban megjött és ekkor vannak nők, akik önmagukból kivetkőzve üvöltöznek, sértegetnek másokat és vérzést baromi jó kifogásnak hasznàlják a viselkedésükre, majd letudják, hogy bicsi a hormonok, meg hogy most jött meg. Ilyenkor lehet erre hivatkozni, máskor meg ki vannak akadva, hogy ezt vágják a fejükhöz?

Akik magukra ismertek, nem féltek, hogy egyszer olyasvalakivel kezdtek el sértegetni, aki kevésbé toleráns és esetleg lezúgat egy fülest?

2024. jún. 2. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Bocsi, de szerintem ha valaki megüt egy nőt csak mert az kiabál az nem normális és ő szorul kezelésre!

Senkit semmilyen indokkal nem kellene megütni.

Amúgy tény, hogy menstruációkor feszültebbek, ingerlékenyebbek a nők ezt magamon is tapasztalom.

2024. jún. 2. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
33%

Az valóban igaz, hogy senkinek nincs joga megütni senkit az önvédelmet leszámítva.

Viszont a menstruáció tényleg egy baromira szánalmas kifogás. Nőként is egyetértek ebben veled.

2024. jún. 2. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
9%

Bocs, az aki megüt!, egy elmebeteg idióta, és nehogy már még én kérjek elnézést, mert fáj, görcsöl és a fsz kivan mindennel.

Nem szokásom ordítani senkivel, de a fájdalomtól néha tudnék. Persze te férfikétn ezt nem értheted, de ha azért megütnél bárkit, akkor menj a pokolba.

2024. jún. 3. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
nő vagyok. szerintem sok nő a hisztijét a menzeszre szokta fogni, ami elég gáz, de olyan is van, aki tényleg szarul van. én kislány koromba hisztiztem, mikor megjött (valszeg a hasfájdalomtól), és ilyenkor az idősebb bátyám mindig helyretett, volt hogy pofont is kaptam tőle. Na Ő mindig azt mondta, ne hisztizzek, pedig nekem tényleg fájt a hasam, de gyógyszert sose kaptam.
2024. jún. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!