Hogyan tudnám a menstruációm késleltetni pár napot?
Figyelt kérdés
Június 12-én megyünk nyaralni, és most esett le, hogy 15-én fog megjönni. Sokat előfordul, hogy 1-2 nappal előbb is meg szokott jönni.
Milyen módszer van arra, hogy egy pár napot késsen?
máj. 30. 14:53
1/5 anonim válasza:
Csak a szokásos válasz: sehogy, nem is érdemes beleavatkozni egy nyaralás miatt, görcsoldó, gyógyszerek, és tampon vagy kehely (ha fürödni akarsz)
2/5 A kérdező kommentje:
Mivel tengerhez megyünk nyaralni, mindenképp szeretnék fürdeni. És sajnos nagyon erős a menstruációm, a tampon egyáltalán nem opció.
máj. 30. 15:02
3/5 anonim válasza:
Pedig nincs más opció. Az ilyen citromlé és társai amiket írnak majd itt mindjárt azok csak legendák. Attól mert erős a menzeszed, még használhatsz tampont, csak cseréld gyakran. Illetve ahogy írtam, kehellyel is próbálkozhatsz. Többet kibír mint a tampon, csak gyakorolni kell a használatát (de azt akár még most is lehet).
4/5 anonim válasza:
2-es, igen, a szokásos. Fürdesz tamponnal, probléma megoldva. Sokan így csináljuk.
5/5 anonim válasza:
Sehogy, és ne is próbálj beavatkozni egy ilyen folyamatba. Jöjjön az a menzesz amikor jönnie kell. Nekem volt olyan, hogy bátyámmal mentünk Görögországba és odafelé a buszúton jött meg. Tettem is be a vastag óriásbetétet, mert csak azt használok, tampon nálam nem játszik. Nem tudtam fürdeni így, csak az utolsó 2 napon. Nem hisztiztem", kibírtam pedig a hasam is görcsölt az első 2 nap szüntelenül, de bátyusnak mindig mehetnéke volt, vele kellett mennem, nem hagyott a szálláson egyedül, vigyáznia kellett rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!