Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom (már megint. )?

Mi lehet a bajom (már megint. )?

Figyelt kérdés

Nyáron kétszer volt egymás után hugyúti fertőzéses problémám, voltam dokinál természetesen, kilettem kezelve gyógyszerrel. A második menet végén is elmúltak a tünetek, eltűnt a problémám, viszont enyhe égetős érzésem volt odalent. Utánaolvastam, és arra jutottam, hogy az erős gyógyszer felborította a flórámat. Azóta Nivea intimo lemosót használok minden nap. Sajnos a hüvelyem is kimostam mindig, és mint megtudtam, ezt nem kellett volna. Két hónapja semmi probléma.

Három napja újra előjött az az égetős érzés.. érdekesmód a bevásárlóközpontban a hűtősor mellett durvult be (bár ez nem tudom mennyire valós..). Gondoltam erre a túlzott védelemre, így már második fürdés alkalmával hagyom el a lemosót, csakis tiszta vizet használok. Mintha enyhülni érezném.. De azért aggódom. Orvoshoz nemszivesen mennék, csak ha nagy a baj, mert már küszöböltem ki ilyen enyhe dolgot. Valami vélemény, ötlet, hogy mi a baj? A cickafarkozáson gondolkodom.. Szerintetek?

2010. okt. 29. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Az összes lemosó, törlőkendő, tisztasági betét ilyen fertőzéseket okoz. Minden más reklám.

A Kinder tejszelet se lesz egészséges attól, hogy a tv-ben ezt állítják. Szappannal kell mosdani, naponta 1-szer, ha wc-zel, esetleg utána még egyszer. De ennyi. Belül semmi.

Semmi köze a hűtőpulthoz, véletlen egybeesés.

El kell menned dokihoz, magától elmúlni nem fog, de ha a gyulladás rámegy a petefészkedre, meddővé is válhatsz. Nem játék. Ha most elmész, "enyhe" dologgal, akkor pár napos kezeléssel rendbe hoznak. Ha megvárod a "nagy baj", majd évekig futkozhatsz orvoshoz, miért nem esel teherbe, járhatsz meddőségi kezelésre, műtétre, és örülhetsz, ha a sokadik lombik összejön jó sok pénz és csalódás/vetélés után. Így gondoltad?

2010. okt. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!