Mi bajom már megint? Gomba? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
körübelül 3hete voltam nőgyógyásznál,sárgás folyás,és külsö fájdalom miatt.Kaptam hüvelykúpot,kenőcsöt,és tablettát kb 5-6ezer ftért.Elis multak a panaszaim pár nap alatt de ma megint érzem a fájdalmat a hüvelybemenetemnél.Mit tegyek,mért jön ki mindig rajtam?Nincs minden alkalomra ezer forintom.2009. aug. 17. 20:49
1/5 anonim válasza:
Volt már gombád? Ha igen akkor tudod milyen. Ha elhasználtad a canesten kombit akkor 7-10 nap után csinálj egy "koktélt", vegyél a gyógyszertárban híg tejsavat meg 1 pohár előflórás NATUR joghurtot. 1 liter vízbe tegyél 15 ml tejsavat és 1 kanál joghurtot, azzal öblögesd a hüvelyed. Nekem ez bevált azóta nincs bajom, de az első lépés hogy tudd meg van-e gombád mert ha igen akkor az egésszel csak rontasz a helyzeten!
2/5 A kérdező kommentje:
szval hogy ha nem gombám van és azt használom amit leirtál,vagy más gyógyszert azzel csak rontok az egészen? nem rég voltam orvosnál,és ő sajnos nem mondta mi a bajom,de gomba elleni gyogyszereket irt fel,ezért gondolom,hogy az volt a bajom.és igazábol nem vagyok biztos benne,hogy az,mert ez fáj folyamatosan,és néha pisilési ingerem van,mikor nem is kell. :S
2009. aug. 17. 20:57
3/5 anonim válasza:
A joghurtos tejsavval csak akkor rontasz a helyzeten ha akkor használod amikor gombás vagy, mert a gomba táplálkozni fog belőle. Jó lenne megkérdezni az orvost mi is igazából a bajod, mert ahogy látom nem igazán világosított fel. Volt már gombád régebben?
4/5 A kérdező kommentje:
16éves vagyok és amint mondtam sajnos nem nagyon tudom mi volt/van a bajom.Klion D100-at,Pimafucort kenőcsöt,és valamien tablettát kaptam.a sárgás folyás elmult,de a fájdalom ujravisszajött.szerencsére nem viszket.mi a bajom? :S
2009. aug. 17. 21:09
5/5 anonim válasza:
A kliont fertőzésre adják. A gomba meg elég ronda, viszket, éget és túrószerű váladék formájában távozik. Egyiket sem említetted, szóval tuti nem az. Szerintem beszélj az orvossal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!