Miért van az, hogy ha elmúlik a "bajom", utána kb.5-6 nap múlva 1 napig megint vérzek?
Figyelt kérdés
Kevés vérzésem van miután elmúlik,utána kb. 1 hét múlva mindig visszajön,de csak 1 napra szinte. És nem azért van,mert ahogy elmúlik szexelünk vagy ilyesmi és az hozza vissza. Most is pl múlthéten múlt el csütörtökön,szombaton szexeltünk,azóta nem és most szerda van és megint jött a kis vérzésem. Arra is gondoltam,hogy peteérés lenne? De oylanról nem hallottam,hogy akkor jönne ilyen kevés vérzés. Annyira kevés,hogy még 1 tisztaságival is kibírnám 1 nap. Rákszűrésre rendszeresen járok,meg már voltam 1x más miatt hormonvizsgálaton,meg belső ultrahangon is és akkor semmi gondom nem volt és most se érzek semmi fájdalmat,de azért ezt furcsálom,hogy ez mindig ugyanígy előjön.2010. szept. 8. 17:06
1/3 anonim válasza:
Nekem méhszájsebtől volt hasonló. De ha már ilyen sok vizsgálaton voltál, akkor biztos észrevették volna, ha neked is ez lenne.
2/3 anonim válasza:
Biztos nincs komoly bajod, ha voltál vizsgálaton.
A méhszájsebes válaszolónak igaza van,nekem is néha pecsétel együttlét után,különösen egy bizonyos póznál, vigyázni kell.
Peteérés csak barnázás szokott lenni,max.egykét csepp kis m vérzés.
Olyan szokott még lenni,hogy elmúlik a menzi,és utána 1-2 nap mulva kis maszat jön le még.
Ettől nem kell megijedni, valószinűleg az utóvérzés okozza,némi minimális nyálkahártya vált még le.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a kivizsgálás 1 éve volt és ez most pár hónapja van,de lehet több is picit. Mind1,hát kicsit megijesztett ez a méhszájseb,de nekük együttlét után nincs semmi ilyen. Úgyis megyek nemsokára rákszűrésre és akkor majd felhozom.. de köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 10. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!