Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kétoldali (alhas tájékon)...

Kétoldali (alhas tájékon) szúró fájdalom. Kizárólag csak éjjel alvás közben. Amikor egyik oldalról a másikra fordulnék, fel kelek a fájdalomra. Nagy nehézség árán megfordulok. A fájás pedig abba marad, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Kifejtem a helyzetet és a kérdéseimet. Köszönöm ha elolvasod és ha tudsz rá válaszolni.

Kb 3-4 éve érzem ezt a fajta fájdalmat, éjjel alvás közben.

Ha megfordulok az ágy egyik végéből a másikba, akkor nem érzem. Arra is gondoltam, hogy okozhatja ezt talán egy ér is? Mert folyópart mellett lakunk, esetleg folyik pont egy ér alattunk, nem tudom.

A másik, hogy októberben császároztak, de nem foghatom a sebre, mert néha előtte is fájt. Azóta persze jobban.

Most lenne olyan kérdésem, ha esetleg petefészekrák lenne, azt orvos látta volna amikor terhes voltam, vagy mielőtt a babát terveztük?

Menstruációm mindig pontos, szülés előtt és után is az. Napközben pedig nem érzek fájdalmat.

De túlsúlyos vagyok már egy jó ideje. Most elég zavartan írok, de remélem érthető. Nagyon aggódok. Szeretném felnevelni a gyerekemet és részt venni az életében. Jövő hónapban megyek nőgyógyászhoz. De egyre idegesebb vagyok.

máj. 29. 00:03
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha túlsúlyos vagy és ez csak alváskor van, akkor vsz. ez okozza. Azt a nőgyógyász majd megmondja a császározásnak lehet-e köze hozzá, a többit meg UH-al is ki lehet deríteni.
máj. 29. 06:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Remélem tényleg az okozza.
máj. 29. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!