Székelesi nehézségek, csomó a végbélben?
20 éves nő vagyok, es hónapok óta fennáll ez az állapot, de eddig nem éreztem, hogy bajos lenne, és kifejezetten félek az orvosoktol is.
Az étkezésem nem változott, de több hónapja 10/8 alkalommal csak úgy tudok wc-zni ha valami ezt elősegíti. Pl: mályva tea, glicerin kúp.
És most jön a nehezebb része:D
Szóval ha felnyulok a vegbelembe, kicsit beljebb egy nagyobb csomó vagy ilyen gombóc szerű valamit érzek, ami nem fáj mrg semmi, de ott van.
Az étkezésem nem változott annyiban, hogy ezt a hosszabb ideje tartó székrekedést indokolja.
Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, minden formában. A tejtermékeket hagytam csak el. Mozgok minden nap, és eleget is iszom.
Van valaji aki tudna segíteni, hogy mit tehetnék még?
Persze, ha még kitart ez a helyzet előbb utóbb muszáj leszek orvoshoz menni, de annyira gátlásos vagyok, hogy addig húzom amíg lehet.
Kerlek csak akkor irj, ha tényleg segiteni tudsz.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!