Mitől fájhat hirtelen a gátam és mit tehetek ellene?
5 éve szültem utoljára, két gyerekem van, első vákuumos volt.
Tegnap estére hirtelen megfájdult a hüvelybemenettől jobbra, kb. pont ott ahol annó mindkétszer vágtak.
Időnként szokott lüktetni, de ilyen fájdalmat még nem éreztem.
Külsérelmi nyom nincs. Azon túl, hogy pár órát egyben sétáltam, nem csináltam semmi megerőltetőt. Szex se volt közvetlenül előtte, csak szombat este, de egész vasárnap nem fájt, csak estére.
Ma ülni is alig tudtam, járni is nehéz volt.
Nyomásra görcsös és fáj.
Valakinek ötlete?
Meg hogy mit csináljak?
Ha látnám kívül, hogy gyulladt, egyértelmű lenne, de kívül nem látok semmit.
Csütörtökre van időpontom, de eredetileg nem ezért foglaltam, hanem rákszűrés miatt.
Más esetleg változás az életedben?
Gyógyszer?
Stressz?
Nem szedek semmilyen gyógyszert. Tegnap vettem be egy nurophent a fájdalomra, mert aludni se tudtam. Ma is tervezek bevenni.
Stressz csak a szokásos.
Hasonlít a fájdalom arra, mint amikor meghúzod valamidet, vagy egy izomláz.
Ha most rögtön megvizsgálna az orvos, reflexből rúgnék, annyra érzékeny.
Valamit csinálnom kell vele csütörtökig.
Egyelőre antibiotikum, fájdalomcsillapító és jegelés. Azt mondták, ha nagyon nagyra nőne, nem bírom, akkor menjek be 6 óra étlen-szomjan után és lecsapolják. :/
Bízok benne, hogy nem kell vágni. Ahogy kutattam az emlékeimben, nagyon régen lehet volt már ilyen, csak akkor fájdalom nélkül. Akkor elmúlt. Most gyógyszerrel csak viszket és még nem nőtt. Hàtha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!