Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A melltartónak van feszesítő...

A melltartónak van feszesítő hatása?

Figyelt kérdés
Kissé lógnak a melleim, itthon pedig gyakran nem hordok melltartót. Egyébként is kényelmes melltartókat szeretek hordani. Mostanában viszont úgy vettem észre, mintha lógósabb (vagy nem tudom hogy fejezzem ki, petyhüdtebb?) lenne a mellem. Lehet köze a melltartóhoz és annak hiányához? Ha pl szorosabbat hordanék a méretemből, akkor feszesedni fog a mellem, vagy semmi köze nincs ehhez a melltartónak?

2024. máj. 25. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha megnyulnak a tartoszovetek, akkor mar nem hiszem, h vissza lehet csinalni. Barbez attol is fugg, h hany eves vagy. Fiatalon meg konnyebben regeneralodunk.

De idovel a gravitacio dolgozni fog.

Ha akkorak a melleid, akkor viselj esetleg sportmelltartot, azok talan kenyelmesen tartanak.

2024. máj. 25. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Elsösorban az eddigi igénybevételeken (gyerek, szoptatás) mulik. Másodsorban genetika, harmadsorban éppen, hogy mennyire NEM viselsz melltartot, negyedsorban mindez kiegészitve az életkoroddal.
2024. máj. 25. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne hordj szorosabbat, mint a mereted, az egeszsegtelen.

A logassal nagyon nem lehet mit kezdeni a muteten kivul, ez genetika, mellmeret es az ido kerdese is.

Na meg persze a hizas-fogyas is befolyasolo tenyezo lehet.

2024. máj. 25. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet köze hozzá, mert aki melltartót hord ott nem tart semmit a saját bőre és a rostok sem és ezért jobban lógnak. A melltartó viseli az izom szerepét és így szinte eltünnek az izmok.

Valami hasonló az mint aki kerekesszékbe van és szinte elsorvadnak az izmok teljesen elvékonyodnak a lábak is.

2024. máj. 25. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Mint ahogy előttem írták, a melltartó az izmok szerepét veszi át tehát csak ront a helyzeten. Én évek óta nem hordok itthon melltartót, bár nekem is kicsit megereszkedett valószínüleg hízás-fogyás miatt.

Nagyban függ a génektől is, kinek mennyire ereszkednek meg, viszont vannak egész jó mellizomgyakorlatok, amikkel egy picit meg lehet emelni.

2024. jún. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!