Soha nem vettem le az iskolába a melltartóm egyik orvos elött sem legyen az nő vagy férfi.Miért kellene levenni?
N22
2024. márc. 10. 23:20
2/35 anonim válasza:
2# azért ne essél túlzásokba xd nyilván vannak olyan vizsgálatok amiknél lekell xd sőt ahol tényleg fontos dolog van hidd el meg sem kérdezik xd letépik rólad
2024. márc. 10. 23:24
3/35 anonim válasza:
Szerintem látott már a férfi iskolaorvos mellet. És ne gondold, hogy a tied a legkevésbé is érdekli. Nem nők vagytok számára, hanem munkadarabok. A szívhangjaidat hallgatja, nem a melledet nézi.
2024. márc. 10. 23:47
4/35 anonim válasza:
Egyrészt nem, iskolában nem valószínű olyan vizsgálat ahol le kell venni, másrészt semmi nem történik ha mégis, már az orvosi képzés alatt is látott párat, nem hogy a praxisban, durva példával olyan mint egy autószerelő, a probléma és annak megoldása érdekli, nem a csomagolás.
2024. márc. 10. 23:50
5/35 anonim válasza:
Nem kell levenni az alsónemüt az iskolaorvosnál! Nálunk soha nem volt ilyen. 24/l
Megsúgom neked, hogy én a helyedben beteget jelentenék, ha kellemetlennek érzed. Használd fel a szülőit vagy színlelj gyomorrontást.
2024. márc. 11. 00:24
6/35 anonim válasza:
#6 tök felesleges bátorítani fiatalokat abban hogy feljenek a dokiktól, mert ebből lesz az hogy 10 évente se mennek el pl nőgyógyászati szűrésekre.
Kérdező, menj el nyugodtan, semmi olyat nem csinálnak veled ami ellened van. Egy orvosi vizsgálaton az a lényeg, hogy kiderüljön van e valami problémád, és ha van, akkor azt hogyan lehet kezelni. Semmi bajod nem lesz belőle.
2024. márc. 11. 00:49
7/35 anonim válasza:
Szerintem meg, ha nem akar férfi orvoshoz menni, akkor ne menyjen. Nem muszály menned kérdező.
2024. márc. 11. 03:04
8/35 anonim válasza:
Sosem vettem le a melltartót egy orvos elött sem 😂
2024. márc. 11. 07:00
9/35 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek semmire,amit nem akarsz. A szívedet meg melltaróban is megtudja hallgatni.
2024. márc. 11. 13:42
10/35 anonim válasza:
Lányok, inkább örülnétek annak, hogy megvizsgálnak benneteket! Inkább egy lelkiismeretes orvos előtt vetkőzzetek csak szépen le - és nem pedig, mint teszik sokan a diszkós suhanc előtt aki épp haza viszi a lányt aludni aztán jól kihasználja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!