Ha a doki meghallhat le kell venni a melltartót is? Vagy elég a pulcsit felhúzni? Elől is kell sóhajtani?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 15:04
3/14 anonim válasza:
Idősebb dokinál nem, de fiatalabbnnál igen.
4/14 anonim válasza:
Ha fiatal és csinos vagy, akkor le kell venni, nincs mese.
5/14 anonim válasza:
Nem kell levenni, vagyis nekem sose kellett, egyszer egy helyettes orvos kért meg, hogy csattoljam ki és húzzam fel, de azt ki lehetett bírni.
Nekem mindig kell sóhajtani elől.
6/14 anonim válasza:
Maradhat. Engem mindig csak hátul hallgat meg azzal a hideg cuccal.
7/14 anonim válasza:
Orvos függő, melltartó függő.
Ha odamész sportmelltartóba azt le kell venni. Függ a melleid méretétől.
Én orvos mellett vagyok már 15 éve, hát van mikor le kell, van mikor nem. Sok tényező van, ami befolyásolja. A saját lányomnak is le kell, mikor meghallgatja.
Sóhajtani kell, ha olyan problémával mész. Akkor kell elől hátul és oldalt is. Ha szív panaszaid vannak, akkor nem kell és akkor 100% , hogy kell venni és hanyatt fekve vizsgál majd.
8/14 anonim válasza:
Én a szívemmel járok régóta vizsgalatokra, mindig le kell vennem, igaz, ez nem sima háziorvosi rutinvizsgalat. Ülve és fekve is vizsgál, melltartó nélkül.
9/14 anonim válasza:
Sajnos ez így van. Ha jól nézel ki le kell venni...
10/14 anonim válasza:
Csak akkor kell levenni, ha van rajtad. Amúgy a doki kérése szerint kell eljárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!