Van okom az aggodalomra?
Sziasztok.
26 éves nő vagyok, férjemmel babát szeretnénk. A ciklusom viszonylag rendben van, 27-32 nap között szokott lenni. Ovulációm időpontját nem tudom, nem teszteltem.
A helyzet a következő:
A 14. ciklusnapomon reggel sok vizes folyásom lett, ami nálam az ovu előjele, ezt szokta követni két nap nyúlós nyák.
A 18. napon a bal oldalon elkezdett élesen szúrni a bal petefészkemnél de olyan szinten, hogy estére felkelni sem tudtam, illetve a fájdalom sugárzott át a derekamba.
Azt gondoltam, hogy akkor most van ovu, viszont a fájdalom (bár enyhült) de azóta is tart. Illetve már időnként a jobb oldalon is beszúr, a nyúlós nyák pedig a 15. ciklusnap óta változatlanul maradt.
A másik probléma az, hogy aznap mikor elkezdett fájni a hasam, elszédültem, émelyegtem, aznap 2x, másnap 1x hánytam, utána maradt az időnkénti hányinger. A 22. ciklusnapnál járok, de ilyen erős tüneteket még nem tapasztaltam. Lehet esetleg ciszta vagy valami komolyabb baj?
Orvoshoz bejelentkeztem, 3 hét múlvára kaptam időpontot.
Válaszaitokat ezúton köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!