Ez a menstruációs zavar adhat aggodalomra okot? Elmenjek vele nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok,kb 20 éves korom óta pontos a vérzésem 28-31napos,érzem a peteérést is(ovu teszttelis) meg a mensi megjöttét is. 2021ben volt egyszer,hogy 17.napra jött meg,de ez esemény utanni zavart be. 2022 ben is ugyan így,de akkor haláleset volt a csaladban,betudtam a stressznek,mind a 2alkalommal utánna helyreállt. Most áprilisban késett egy hetet 36napra jött meg, most májusban meg most kellene petteérésnek lennie (16.ciklusnap) de mindjárt megjön érzésem van, az ovu teszt full negatív,száraz vagyok,mint a sivatag,tiszta pattanás,mint mensi előtt. Tudom,hogy lehetnek néha anovulációs ciklusok vagy a múlthavi késés okozhatja? Fog.gátlót nem szedek,se semmilyen gyógyszer. Védekezve élek nemi életet. Ha esetleg most megint megjön 2 hétre elmenjek nőgyógyászhoz? Tavaly elmentem,de nem talált semmi hibát egyből gyógyszert akart írni,az amúgy normális ciklusomra. Más is járt már így,hogy van ami killengéa miatt ez történt?2023. máj. 13. 15:38
2/5 A kérdező kommentje:
Teszteltem és azis negatív
2023. máj. 13. 16:21
3/5 A kérdező kommentje:
De amióta megjött április 28. Án nem is volt együttlét,mert a párom kint dolgozik,holnap jön haza,szóval terhesség kizárva
2023. máj. 13. 16:22
4/5 anonim válasza:
Akkor fogyás, stressz kizárandó, ha az nincs és még egy két ciklus se rendezi, akkor doki.
5/5 A kérdező kommentje:
Fogyás nem volt
De utóbbi 3-4hónapbam felszaladt vagy 4-5kiló
Stressz is volt múlthónapban,amiért késett majdnem egy hetet..de nemhiszem,hogy ez okozná
2023. máj. 13. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!