Augusztus nyolcadika óta menstuálok, ez még a műtét miatt lenne? Bővebben lent.
Legutóbbi menstruációm május végén volt, következő hétre rá műtöttek átjárhatósági vizsgálat, méh üreg korrekcióval. Ezután 6 hétre pihenőn voltam gondoltam addig azért nem jött meg mert megviselt a műtét... Teltek a hetek nem jött meg el is mentem a 6 Hetes kontrollra ahol jeleztem, hogy nem volt azóta menstruációm, mondta az orvos már kellett volna lennie de lát egy 3cm-es tüszőt amiatt nem volt, de majd megjön ha az elpattan. Hát nem nagyon akart de csak megjött most augusztus nyolcadikán minden teljesen rendben volt (gondoltam én) ahogy szokott lenni el is múlt, rá két napra újra megjött, és ez megy azóta is 1-2 napot olykor eltűnik majd megjön, de csak picit éppen csak egy tampon telne meg naponta most viszont úgy megjött megint mint rendes lenne, pedig ugye a "következőnek" még jövőhéten kellene lennie.
Valaki tapasztalt ilyet műtét után? Ez mennyire van rendben? :( Hétfőn első dolgom lesz az Orvosomtól időpontot kérni addig viszont hátha valakivel tudunk beszélni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!